|
Kızımın tahlil sonuçları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
melisela ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Tem 2018 Saat 02:23 |
Hocam kızım 2012 doğumlu. Karın ve kasık ağrısı için götürmüştüm. Kan ve idrar tahlili istedim, sonuçları size yolluyorum. Bakabilirmisiniz?
http://m.YollaYap.com/bbtc/1532128816296.jpg http://m.YollaYap.com/bbtc/153212893030.jpg |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Antibiyotik gerekecek bir durum yok... IYE: Yok... Anemi: Yok.... Cok gereksiz yere yapilmis tahliller.. Muhtemelen, arkadan ISHAL gelecek.. Eski mailleri ve cevaplari okuyun..
|
|
![]() |
|
melisela ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TAMam hocam teşekkürler ama birşey sormak istiyordum. Üreme oldu diyor idrar kültüründe o sıkıntı yaratmaz değil mi? Eski maillerde de arıyorum hemen. Çok saolun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
DER!!! Zaten, uckagitci doktorlar hep, kendileri gibi Laboratuvarlarla calisirlar.. Bu Laboratuvarlar, gelen her idrarda, bir seyler uretirler.. Zaten siz idrar numunesi vermeden once, bilhassa kiz cocuklarinin cinsel organini, steril hale getiremezsiniz.. Bu disardan bulasma ile hakiki IYE'yi ayird edebilmek icin, "Koloni Sayimi" yapilir, ama onun bile uckagidini yaparlar.. Ne hikmet ise, HEP: 100,000 koloni urer… Ne 1 fazla, ne 1 eksik!!! Ne tuhaf degilmi???? Turkiye'de ; Saglik sektoru tamamen pustlarin eline gecmis durumdadir..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Tem 2018 Saat 05:48 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|