|
2 soru |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ÖZ_GE ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Tem 2018 Saat 17:16 |
Hocam Merhaba,
Size iki sorum olacak. D vitamini olarak wellcare kullanıyoruz ancak Canan Karatay bir programda söyle bir ifade kullandı. Fısfıslı olan D vitaminlerinin vücuda zararlı olduğunu, D vitaminin yapısının bozularak o forma getirildiğini söyledi. Hocam gerçekten zararlı mı? Diğer sorum da kızım suan 1 yaşında yürümeye yeni başladı 15 gün oluyor yaklaşık. Sol ayağını içe basıyor. W şeklinde bebeklerin oturması içe basmalarına neden oluyor diye arkadaşlarım kendi drlarının uyardığını söylediler. Ben de araştırdım. Orto pedi drları buna benzer seyler yazmışlar. Kendi dr saçmalık dedi. Hocam doğrusu nedir? Benim de kafama yatmıyor ama eğer öyle birsey varsa sürekli çocuğu uyarcak mıyız? Çok teşekkür ederim şimdiden. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Wellcare'in ne bir zarari vardir, nede diger vitaminlerden bir ustunlugu.. Saglik bakanliginin dagittigi D vitamini bile ayni etkiyi gosterir.. 2- Uydurma bilgilere itibar etmeyin.. Diger D vitaminlerinden daha pahali oldugu icin ben sprey olani kullanmam… 3- Bir yasindan sonra, gunluk D vitaminlerine ihtiyaci yoktur.. Senede 1 defa 1 ampul Dvit3 ampul icirmeniz yeterlidir. En kolay ve EN UCUZ yontem budur.... 4- Oturma sekli ile, ice basmanin bir alakasi yoktur.. Duz taban olacak ise, nasil oturtursaniz oturtun, duz taban OLUR!!! Olmayacak ise de, OLMAZ... 5- Turkiye'de Tip ilmi iki sekilde olur: Ya ilim ile, ya da uydurma ile.. Bunlarda ilim olmayinca, uyduruyorlar.. Son 10 senedeki sozum ona; "Saglik Reformlari" sayesinde, hukumet; cok sayida doktor 'peydahlamak' icin, bu yolu secti.. Her yere Tip Fakulteleri acildi ama, icine koyacaklari egitim vasfi yuksek Prof. lar hep dis ulkere kactigindan, Kenen Evren usulu Proflari buralara yerlestirdiler.. Sonuc olarak da bu cins doktorlar peydahlandi.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Tem 2018 Saat 19:05 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|