|
ishal |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
annemine ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 May 2018 Konum: afyon Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Tem 2018 Saat 12:48 |
6Bucuk aylik oglum bir haftadir ishal.bazen yesil mukuslu bazen sari sulu köpüklü kaka yapiyor ilk gunler 4 5 defa yapiyorken simdi 7 8 kere kötü kokulu yapiyor .su ,ayran,yogurt sirayla verildiginde iyi gelir diye duydugum.icin verdim daha da artti ishalimiz sanki.2 ay once antibiyotik igne kullanmistik onun etkisi çıkıyor olabilir mi ya da ek gıda yeni basladik onla.alakali midir?ne kadar daha surerse doktora gitmeliyim su vermek emzirmek patates gibi yiyecek disinda ne yapabilirim hocam?
|
|
![]() |
|
annemine ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 May 2018 Konum: afyon Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bugün 2 bucuk saatte bir yapiyor ikinarak köpüklü bazen yesile calan şekilde genellikle sari köpüklü yapiyor bitmeyecek mi ishali ne yapmam lazim hocam lutfen yardim edin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her yaz bu ISHAL kepazeligi yasanir.. SAKIN bir yere gitmeyin, benim anlattiklarimi uygulayin.. Biraz okuyun, her gun AYNI suale cevap veremem..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|