|
Kulak ve boğaz ağrısı çok acil - yetişkin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Chanson ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 311 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Tem 2018 Saat 04:45 |
Kadir Hocam,
Şu anda Türkiye'de saat 04:42 ve ben korkunç bir boğaz ve sağ kulak ağrısıyla uyandım. Belki çocukluğumdan beri ilk kez böyle bir kulak ağrısı yaşadım. Bir tane arveles ağrı kesici aldım, ne yapacağımı bilemediğim için, çünkü uyutmayacak cinsten bir ağrı. Böyle bir boğaz ve kulak ağrısı için ne yapsam hocam? Yaşım 36. Nasıl bir tedavi doğru olur? Çok teşekkür ederim. Saygılarımla |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119204 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iliadin pediatrik DAMLA alin... Sirt ustu yatar durumda; her ki burun deliklerine, gunde:2x4 'er damla damlatin... HER bir tarafa damlattiktan sonra, basinizi o tarafa cevirip; 1-2 dakika bekleyin. SAKIN kulaklariniza bir sey damlatmayin..
|
|
![]() |
|
Chanson ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 311 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sağolun hocam. Çok teşekkürler...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam saçımı tararken, kafamdan sanki tenekeye vurmuşum gibi ses geliyo
Kulak tıkanıklığından mı acaba? Hiç yaşamadım böyle bişiy |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|