|
Dizanteri |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 304 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Haz 2018 Saat 19:31 |
Hocam iyi gunler 5.5 yasindaki oglum 5 gundur ishaldi kanli hatta ates kusma da oldu ama kusma gunde 2 kere idi tahlilimizde kaka tahlilinde eritrosit 7 8 lokosit bol cikti flagly surup kullandik ama ishal gecti kan hala var ve korkuorum ilaci.3 gundur kullaniorum etkisini gostermedimi acaba kan devam edince korku oldu bizde hali suan iyi dun ve diger gunler halsizlik vardi simdi keyfi yerinde baska tahlik yaptirmaya gerek varmi iltihap bol denildi hastanede
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117676 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Gozle gorulur bir kanama olacak ve mikroskopta SADECE; 7-8 Eritrosit gorulecek… Hadi canim!!! Gordugunuz acaba kanmi??? www.yollayap.com sitesinden resim gonderin.. 2- Dizanteri oldugunda, ikintili/sancili bir devreden sonra, kucuk miktarda, jole kivaminda ve kanli kaka cikar. ASLA bol kaka olmaz.. Hem doktoru, hem Laboratuvari degistirin.. Kakada "iltihap"...… Ne gunlerde kaldik!! Turk doktorlari: Iltihap, Enfeksiyon, Enflamasyon, Sepsis, Abse, Flegmon nedir, anlam farklari nedir bilmezler ve boyle salakca laflar ederler.. |
|
![]() |
|
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 304 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba, resmi internete yükledim; şu linkten görebilirsin: http://m.YollaYap.com/bbtc/1530205161512.jpg Bu site çok iyi. Selamlar.
Yapabildimmi hocam bilemedim ama bu sekilde kakamiz
|
|
![]() |
|
http://m.YollaYap.com/bbtc/1530205161512.jpg
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117676 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu KAN DEGIL KI!!!!!
|
|
![]() |
|
Oylemi hocam bisede yemeyince kirmizilik gorunce kan sandim ben suan inanin mutlu oldum sagolun ilaca 10 gun devam edeyim degilmi hocam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Flagyl dahil, hicbir ilacin bir faydasi olmaz.. Kendiliginden gecer.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|