|
Yabancılara karşı tepki |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
antipc ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 289 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Haz 2018 Saat 19:07 |
39 aylık kızımın yabancılara karşı aşırı tapkisi var. Kendi dedesi babannesi halası teyzesi dışında, kimse gelmesin kimseye gitmeyelim diyor hep. Bir de dili var ki görmeyin. GEçenlerde babaannesinde cenaze vardı, kucağımda durursun senin yanından ayrılmam dedim, gittik. Ağlaya ağlaya perişan oldu, altına yaptı, 3 gün boyunca da altına yaptı. ( tuvalet alıştırma sürecini sizin dediğiniz gibi halletti.) Dedesine gidiyoruz, dedeme kimse gelmesin diyor, teyzeler var onlarla gayet iyi oynuyor. Babaannesine gidiyoruz kim var diye soruyor. Bir ara benim kendi halam gelmişti ağlamaktan yine perişan oldu.
Davranışlarına anlam veremiyorum. Önceden böyle değildi.Yabancı tepkisi yoktu. 4-5 aydır böyle.Hayvanlardan da korkar oldu, önceleri tavuğa gidiyoruz der köye giderdik, şimdi tavuk ,köpek görse kaçıyor.Köye gitmeyelim, büyük dede, büyük hala görmeyelim diyor. Bunlar olurken parkta, avmde, dışarda mahalle çocukları ile çok iyi, Hemen karışıyor arkadaş oluyor. Sıkıntı yaşamıyor.Dedesi ile camiiye gitmişti orda herkesle oynamış. Ama eve temizlikçi alacağım onu da istemiyor. Her kapı çaldığında kim geldi diyor, yabancı biri ise başlıyor ağlamaya. Durumunu değerlendirebilir misiniz? Ne yapmalıyım. ( Kızımın 14 aylık kardeşi de var ) Düzenleyen antipc - 11 Haz 2018 Saat 19:26 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazi cocuklarin boyle huyu vardir, bir sey yapamazsiniz, zamanla kaybolur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|