|
B12 cok yuksek |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
barbaros350 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haz 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros350
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Haz 2018 Saat 12:36 |
Hocam merhaba,
6.5 yasindaki oglumu 3 yildir siz8nle buyutuyorum Allah razi olsun oncelikle.son gunlerde artan istahsizlik ve yorgunlugu icin kan tahlili istemistim hafifte bir bogaz agrimiz vardi hemde wbc ye bakalim diye.tahlilde sonuclar guzel cikmis fakat b12 vitamini 1397 pg/ml ..doktor cok yuksek oldugunu cok mu et yedigini sordu.evet et yer ama asiri da degil.sut cok icer .500 ml in altina dusurmemeye calisiyorum.foruma bakyim hocam idrarla atildigini zehirleme olmayacagini yazmissiniz ama yine de kafam bulandi internette sacma sapan seyler yaziyo yuksekliginde..hocam sorum su neden idrarla atilmamisda birikmis bizimki.az su icme olabilir mi mesela.yada neden emilimi olmuyor olabilir..bu fazla b12 bacaklarda agri yorgunluk yapar mi birde hocam..dusurmek icin birsey yapmamiza gerek varmi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118320 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
NE alakasi var!!! Ki..ndan salliyor!!! 1- Cocuklarda B12 bakilmasina gerek yoktur, sirf "Performas" veya "Avanta" icin istiyorlar.. 2- B12 vitamini: SUDA ERIYEN bir vitamindir, ASLA zehirlenme YAPAMAZ!! Sakin o salagin (sozum ona) onerilerine inanip, bir islem yapmayin.. Emin olun, son derecede cahil ve ahmak bir doktor. Zaten her hastadan; B12 testi istemeleri de bu yuzden!!! Hicbir sey bulamazlarsa, bu sekilde kafanizi karistirmak istiyorlar.. Aynen devam edin. Interette yazi yazanlarin, cok bilgili olduklarini mi saniyorsunuz?? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|