|
Burun kanamasi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DEFNEIRMAK ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DEFNEIRMAK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Haz 2018 Saat 09:19 |
Hocam 7 yasindaki kizimin 10 gun once iki gun ust uste burun kanamasi olmustu kbbye götürdük kan tahlili temiz burun filmide çekildi doktor alerjik dedi deloday surup nasoneks ve sulfarhin verdi.surubu 1 ay kullanin dedi .sprey ve merhemi 5 gun kullandim fakat surubu hic vermedim. Dun yine disarda durup dururken kanamasi oldu.sizce delodayi kullanmalıyımiyim..cocuklugundan beri ara ara oluyor hocam hatta gecen sene burnu yakılmıştı. Tesekkur ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hicbir ilac kullanmayin.. Goruyorsunuz; Turk doktorlari, her bir HALTI, allerji'ye baglarlar!! Nedir bu sahtekar doktorlarin "Allerji" sevdasi??? Bir defa bu Allerji tuzagina dustunuzmu, bir daha elinizi kurtaramazsiniz.. Bilhassa, Yaz aylarinda, burun icinde sumuk kurudugunda, olusan "kasinti" ile cocuk burnunu karistirir ve KANATIR!! Siz hic, bu namussuz sahtekarlarin benim dedigimi dediklerini duydunuzmu??? Ya allerji derler, yada "ameliyat" derler!!! Bu mevsimde, gunde 1-2 kere su cekerek burun temizligi yapin. SAKIN Nasoneks ve benzerleri "kortizonlu spreyleri" kullanmayin.. Cok namussuz bunlar!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|