|
Anne sutu kalitesi diye bir sey var mi? |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
emerlike
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Anne sutu kalitesi diye bir sey var mi?Gönderim Zamanı: 23 May 2018 Saat 16:18 |
|
Hocam iyi gunler oglum iki aylik emziriyorum bol bol..onceden sagdigimda sutlerim bekledigi zaman ustunde biriken yag tabakasi daha fazlaydi..son zamanlarda bu yag orani azaldi..light sute dööndu gibi
Olmasi gereken bi azalma mi benim beslenmem mi bozuldu o yuzden mi artik az yagli.. kaliteli anne sutu diye birsey var midir? Cok tesekkur ederim |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 May 2018 Saat 18:11 |
|
Anne sutunun'Kalitesi" diye bir sey yoktur.. Olsa olsa; Turk doktorlarinin uydurmasidir.. Nasil ki; sut veren butun canlilarin sutu, zaman zaman terkip degistirirse, anne sutu de, bebegin yasina ve ihtiyacina gore bazen yagli, bazen proteinden zengin hal alir.. O yuzden, bazi mevsimlerde; sutten YAG yapilir, bazi mevsimlerde; Peynir yapilir.... Hatta son arastirmalarda, kiz ve erkek bebekte anne sutunun farkli oldugu gosterildi.. Gozleminiz, tamamen dogrudur.. Sutunuz; bazen yagli, bazen "mavimsi gibi", bazen su gorunumunde olacak.. Aynen devam.. Sakin, Turk doktorlara bu konudan bahsetmeyin, onlar "Anne sutu dusmanidir" lar... Hemen sutunuzu kesmenizi soylerler. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 May 2018 Saat 18:12 |
|
![]() |
|
emerlike
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 May 2018 Saat 21:15 |
|
Hocam konudan bagimsiz ama yeniden baslik acmayim diye burdan soruyorum. Bebegim iki aylik demistim, bingildagi Nabiz gibi atiyor inip kalkiyor ritmik bi sekilde..normal midir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 May 2018 Saat 21:59 |
|
Normal... LUTFEN.... Soracaginiz konulari onceden; "gelismis arama" kismindan arayip, okuyun ..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|