|
Yanlış doz antibiyotik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
özge deniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özge deniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 May 2018 Saat 08:59 |
Merhaba doktor bey
Dün gittiğim doktor oğlum için klamoks es 600 42 mg antibiyotik verdi. Oğlum 8 yaşında ve 28 kilo. Prospektüste yazan dozu yanlış yorumlayarak oğluma tek seferde 4 doz ilaç verdim. Normalde sabah tek doz akşam tek doz olmalıymış. Şu anda durumunda bir farklılık yok. Nasıl böyle bir yanlışlık yaptım bilmiyorum dün geceden beri içim içimi yiyor. Doktor da bugün yokmuş başka bir doktora sordum. Bilmiyorum birşey olmuşmudur dedi. Şimdi götürüp kan testi yaptırmalı mıyım bir tahribat olmuş mudur diye size sormak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119240 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne "Kan testi???" Allahaskina!!! Ne tahribati?? Alt tarafi ilac telef oldu..En kotu ihtimal ile; Belki barsaklari bozulabilir, o kadar.. Cok okumaniz lazim...
|
|
![]() |
|
özge deniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özge deniz
Çok teşekkür ederim...Çok korkutmuşlardı...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119240 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Korkuturlar… Sirf para icin, hastaneye yatirip, midesini yikayip, "takip" bile ederler.. Cok ilgili(!!!) doktorlar ya!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|