|
Ters v yuruyus |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
toprak1 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 266 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 May 2018 Saat 11:38 |
http://m.YollaYap.com/bbtc/1526544025739.jpg Hocam merhaba. Oğlumun bacak fotoğrafını gönderdim. O bacaklıydi düzelmiş yazılarınızı okuyunca anladım. Ancak anne karnında durur pozisyonu nedeniyle diz kapağından aşağı doğru kemigin yamuk oldugunu yine yazinizdan anladim.sorum 1. Ters V şeklinde yürüyor. Bunun nedeni bacak kemiğinin yamuk olmasımı? 2.Ters V yürüyüş düzelir mi? 3. medical ortopedik ayakkabıların faydası olurmu ortopedi doktoruna gotureyim mi? 4. Piyasada satılan tam ortopedik ayakkabılardan alıyorum bosami para veriyorum. Bu ayakkabıların faydası olurmu olursa kaç yaşa kadar kullanılmalı.? 5. O bacak düzeldi. Diz kapağından aşağı doğru olan yamuklukta bayağı düzeldi buna rağmen Ters V yürüyüş neden düzelmiyor. Bu yürüyüşün düzelmesi için hareketler varmı tavsiye edeceğiniz. Teşekkürler. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118703 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"O-Bacak: duzelmis.. Bazi cocuklar, anne karnindaki oturus sekli nedeni ile, o sekilde yururler.. Zamanla, yeni kemik dokusu olustukca o yuruyus sekli de duzelecek. Ayakkabilar HIC BIR ise yaramazlar. Bilakis, yumusak Spor ayakkabilari ile, bol bol kossun, hoplasin, ziplasin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|