|
Kızımın geçmeyen hastalığı ve antibiyotik. . |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Hydbbk
Üye
Kayıt Tarihi: 10 May 2018 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kızımın geçmeyen hastalığı ve antibiyotik. .Gönderim Zamanı: 10 May 2018 Saat 15:50 |
|
Merhaba kadir bey.7 yaşında sürekli hastalanan bir kızım var.öksürük ve ateş başladı KBB ye götürdüm. .farenjit dedi ve antibiyotik yazdı direkt. .kızım bikuspit kapaklı bu arada. Yani olası bir bademcik enfeksiyonu kalbi için zararlı. Ve tetikteyim. .ben KBB ye çok güvenmedim .şimdiye kadar sayısız antibiyotik kukandik ve çoğu gereksizdi. .Aile hekimine götürdüm sonra. Bogaz spreyi yazdı. sabah da nasonex yapın dedi. .Viral enfeksiyon antibiyotik gerekmez dedi.ateş düştü. .üstünden 6 gün geçti .kızım bugün boğaz ağrısı ve öksürük ile uyandı. .sesi değişmişti.tekrar aile hekimine gittik.bugün muayene etti boğazı kızarmış dedi ve antibiyotik yazdı. .zitromax yazdı 200 mg lik.ne yapayım şaşırdım artık kadir bey. .kullanmalı miyim sizce? Ne yapayım bana lütfen yol gösterir misiniz? Gereksiz antibiyotik istemiyorum. .tesekkur ederim ..
Düzenleyen Hydbbk - 10 May 2018 Saat 15:53 |
|
![]() |
|
Hydbbk
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 May 2018 Saat 15:54 |
|
Başka bi KBB uzmanı geniz eti ne çok büyük ne de çok küçük dedi.yaşı daha küçük olsa alırdım geniz etini dedi.sürekli hasta olmasının nedeni geniz eti ve allerji olabilir mi?
Düzenleyen Hydbbk - 10 May 2018 Saat 15:55 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 May 2018 Saat 19:18 |
|
Virus hastaliklarinda, Nasonex veren SERSERI, daha ne yaptiginin farkinda bile degil... Assagilik soytari; kortizon kullanarak, vucudun viruslara karsi savasmasini baskiladi. Arkasindan da; utanmadan, Antibiyotik yaziyor!! Bir daha giderseniz, kesin igne seklinde Antibiyotik verecek.. Gripleri; Virusler yapar.. Geniz eti; bir "Lenf bezidir".. HER enfeksiyonda buyurler.. Cocuklar, doguktan sonra. ilk 1 sene annenin antikorlari ile hastaliklardan korunurlar.. Bu esnada kendilerinin imali olan antikorlar(bagisiklik maddeleri) yoktur. Bu sebeple, 1 yasindan sonraki enfeksiyonlarda, vucut, antikorlari olusmamis oldugundan LENF bezleri ile mucadele eder. Bu yaslarda bu sebeple, butun cocuklarda Bademcikler ve Geniz eti buyuktur..Zamanla enfeksiyonlar gecirilerek, antikorlar olusur .. Bu sure, zirt-pit, her ateslendiginde Antibiyotik KULLANMAMIS olanlarda, 2 senedir. Her ateslendiginde, Antibiyotik kullanmis olanlarda, Antibiyotik kullanimi birakildiktan SONRA 2 senedir.. Bu sebeple, Turkiye'nin SAHTEKAR KBB doktorlarinin ve cocuk doktorlarinin eline dusen hastalarin tamama yakini, ilaclarla biktirilarak, ameliyata razi edilirler.. Bu ameliyatlar, Ozel hastanelerdemi daha cok yapilir?? Yoksa, maasli doktorlarin cakistigi yerlerdemi?? Eskiden SSK hastanelerinde, bir tek "bicak oparasi" alinmis hastalara bu ameliyatlar yapilirdi. Simdi; gozu kor olasi "Performans" yuzunden butun hastanelerde bu sahtekarlik uygulaniyor. KACIN, ve sadece benim anlattiklarimi uygulayin. |
|
![]() |
|
Hydbbk
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 May 2018 Saat 21:03 |
|
Kadir bey çok teşekkür ederim verdiğiniz cevap için. Şu durumda antibiyotik kullanimindan önce hangi testler yapılıyordu kandaki enfeksiyonu öğrenmek için? Bir daha antibiyotik verilirse tahlil için ısrar edeyim. .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 May 2018 Saat 07:04 |
|
Bakin, 10 seneyi geckin suredir anlatiyorum.... Test'e GEREK YOK!!! ATES +Agizda pis KOKU +Dilin tamamini kaplayan PAS tabakasi yoksa, Antibiyotik gerekmez, sunu; bi ogrenin artik!!! Ayrica da; geri zekali Turk doktorlarinin; "Kaninda mikrop var" deme salakligini iyi degerlendirin.. Kaninda mikrop olmasi durumuna; Sepsis denir.. O salaklarin demek istedikleri sey; "Enfeksiyon var" demek!! Salak olduklarinda, Sepsis ile Enfeksiyon arasindaki farki bilmezler. WBC yuksek diye; "Kaninda mikrop var" derler.. WBC'nin cocuklardaki degerlerini de hic bilmezler.. Kanda mikrop olmasi durumu; "Kan kulturu " ile soylenir.. WBC degeri ile degil.. Anlayin artik Turk doktorlarinin ne kadar salak olduklarini... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 May 2018 Saat 07:06 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|