|
Tuvalet alışkanlığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
L1 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Tem 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 182 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 May 2018 Saat 23:51 |
Hocam iyi çalışmalar
Başlığa özellikle eğitimi yazmadım, zira bu konudaki her yazınızı okudum. 3 aşamayı da tamamladı kızımız. Tam 3 yaşında. Bir hafta önce ‘bez sıcaklatıyor çıkar bunu’ söylemiyle bezi çıkardık. Herşey yolunda gibi. Fakat arada geceleri de tuvalet için uyanmasına rağmen gece bezle yatırıyoruz. Sizin dediğiniz gibi yumuşak geçiş olsun diye. Her yerden gündüz de gece de aynı anda çıkaracaksın yoksa geceleri altına kaçırır cümlesi duyuyorum. Ancak siz söylemeden emin olamadım. Sabah kupkuru kalkana kadar devam mı yoksa doğru mu bilemedim. Gece bez bir müddet kalsa sorun olur mu? Çok ikilemde kalmasam ciddi sağlık sorunu dışında yazmazdım. Şimdiden teşekkürler, sevgiler, saygılar |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118293 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, Turkiye'de, degil oyle etrafinizdaki "kisilere", doktorlara bile kulak asmayin. Dogru yoldasiniz, sabah kuru kalkana kadar bezlemeye devam edin. Maalesef, Turkiye'de, hic kimse, bilgiye okuyarak, kaynagindan ulasmayi sevmiyor.. Kulaktan dolma bilgilerle is yapmak ve isin kolayina kacmak, daha cok islerine geliyor. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 May 2018 Saat 07:41 |
|
![]() |
|
L1 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Tem 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 182 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bir teşekkür daha size.
Forumda sorunu çözülen sonunu yazmıyor en çok buna hayıflandığımdan sonucu yazacağım, böyle bir derdi olan bulabilsin diye. Bu zamana kadar size yazdıklarımın hepsinde olduğu gibi bu da sayenize çözüldü. 2 gün gündüz üç aşamayı da tamamlayıp bezsiz gezdikte sonra geceleri bezi olmasına rağmen kuru uyandı. Üçüncü gün gece de bezi çıkarttı kendi isteğiyle. Geceleri uyanıyor ihtiyaç hissederse. Sosyal medyada veya internette yardım isteyen tonla anne baba görüyorum. Sizi bulamadıklarına üzülüyorum. Okumaya devam :) Tekrar teşekkürler. ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|