|
D vitamini 50.000 ıü yok |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
toprak1
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: D vitamini 50.000 ıü yokGönderim Zamanı: 29 Nis 2018 Saat 22:42 |
|
Hocam 16-30 ng/ ML olanlarda 3 ay süre ile her ay 50.000iu d vitamini kullanılır demissiniz. Oğlum 5.5 yaşında d vitamini 29 cıktı. Doktor hiç birşey vermedi normalmiş????🤔 ben 38 yaşında 65 kg yum benimde d vitaminin 20 cıktı. 2 kutu 300.000iu ampül zorla yazdı. Turkiyede 50.ooo ıü ampül Yok mus. Şimdi sorum şu biz bu ampulü ikiye bölerek oğlumla kullansak bir ay sonrada diğer kutuyu yine 2 ye bölerek kullansak daha sağlıklı olurmu. Yoksa 300. 000 ıü bir seferde mi alalım
Hocam birde ocean balık yağı hakkında ne düşünüyorsunuz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Nis 2018 Saat 06:09 |
|
O yazdigim bilgi, "kitap bilgisidir"... Amerika sartlarina gore yazilmistir. Bizde tek cins (yuksek doz) D vitamini; Dvit3 Ampul'dur.. O da; 300,000 unitedir. Bir seferde; 1 ampul Dvit3 alin.. Haziran ayinda tekrar D vitamini seviyelerinizi yazin. Turkiye'deki laboratuvar, kullandiklari Dvitamini dozlarini hangi kaynaktan elde ettiler, bilmiyorum.. Doktorlar deseniz, zaten hicbir seyden haberleri yok.. D vitamini toksik dozu; 150ng/mL'nin uzeridir. Benim yazilarimi okuyun. Balik yaglari ile ugrasmayin. Paraniza yazik.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Nis 2018 Saat 06:10 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|