|
Beta mi lenf mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ilgetuna ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Nis 2018 Saat 14:23 |
Kizım 10 yasinda ctesi aksami atesi basladi beraberinde bogaz agrisi var cenem agriyi diyo dudaklari agiz ici aft gibi oldu dili pasli agzi kokulu 3.5 gunde atesi 37 ye anca dustu halsiz . Ana sagliga goturmustum antibiyotik agu.... verdi onu kullaniyruz. Sadece sol cene altinda lenf bezinde sislik var dokundurtmuyo aciyo dio. sinifta kabakulak geciren arkadasi vardi ben ilk kabakulak sandim ama oyle bi sislik yok tek tarafli digeri belrgin diil. Vucudunda hafif dokuntude oldu ates sonrasi .beta olunca boyle oluyo antibiyotik kullanmam digru mu tekrar doktors gideyimmi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118442 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teshis dogru ise: Augmentin'den 12 saat sonra butun hastalik bulgularinin silinmis olmasi gerekir.. 1.-3. gun hala ates ve bogaz agrisi, oksuruk varsa, teshis yanlis demektir. Lutfen bu konu ile ilgili eski cevaplari ve Ilk sayfadaki "YAZARLAR" kismindan da ilgili makaleleri okuyun. |
|
![]() |
|
ilgetuna ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ben kizim dogdugundan beri zaten sizi takip edyrum okuyrym . Agizda koku var pas var antibiyotik gerekli . Kabakulak icin eksi yerse acı cene alt ust sislik ayni oranda. bunlari ezberledik kan thlilinde wbc ye bakin streap a yaptirin ... kisaca yazdim. Şimdi bizim durumumuz soyle agizda koku dilde pas var antibiyotik kullaniyruz eklemlerdede agri var cene altinda sert sislik var vucutta dokuntu oldu ates 4 gundur var en dusuk 37 oldu. Dudaklarin ustunde ici beyaz dolu aft gibi ve sis agizda damaklar bile şis . Sizce ne olabilir. Insallah resim yollayabilirim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118442 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
WBC degeri????
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|