|
Acil |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gamze kacal ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 248 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Oca 2018 Saat 00:25 |
Hocam bir bucuk senedir sizin dediklerinizi yaptım fakat bir adım bile yol gidemedim çocuk şuan gene tıkandı dk 56 nefes alıyor ve bitkin bir halde uyuyor olmuyor hocam demekki bazı çocuklar doğuştan astım olmaya yatkın 4 aylıkken başlayan şikayetler 19 aylik hala devam ediyor siz tedaviye karşı çıkıyorsunuz, koruyucu toz ve zaditen şurup sıkıştığında ventolin pulmikort yok yok yok bunları vermekten başka çarem yok üzülüyorum yoruldum artık ilk hastalığında daha tıkandı bu çocuk hiç ilaç vermeden iki gündür bricanly verdim sonuç gene dk 60 nefes bana son bişey söyleyin artık ne olcak bu çocuğun hali tedavi uygularsak daha kotu ne olabilir zaten kötü yanı bi çıkış yolu arıyorum artık lütfen yardım edin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119286 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok darda kaldiginizda: Bricanyl+ Ventolin sprey kullanin.. Bunlarin haricindeki ilaclar, sonraki hastaligin da bu sekilde gecmesine sebep olacak..
|
|
![]() |
|
Gamze kacal ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 248 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Bricanly verdim iki gündür tikanmadan önce başladım ama hiç bir faydası olmadı 19 aylık sprey kullanabilecekmi yani yaptirmaz gibi geliyor makinaya koyup hava şeklinde veriyorum ondada hiç rahatlamiyor yani sıkıştığı zaman hicbirsey Açmıyor çocuğu sadece kendi kendine geçiyor ama birgüne yakın sürüyor özellikle geceleri öksürükte eklenince çok ağlıyor çocuk koruyucu toz ve şurup cokmu zararlı kullanirsam bugüne kadar vermedim ama 1.5 yıldır gene değişen bişey olmadı en azından deneyip farkı görmek istiyorum
Düzenleyen Gamze kacal - 26 Oca 2018 Saat 05:19 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Siz o ilaçları kullanırsanız beter olursunuz diyorsunuz burdaki doktor kullanmazsa beter olur diyor ben kafayı yıcem artık niye bu hastalığın bir çaresi yok sizin engin bilginize güvenim sonsuz her hastalığı bilen doktor bunuda bilir diyorum ama hiç bişey değişmiyor ilaç vermiyorum tıkanıyor versem açılmıyor sonuç psikoloji si alt üst olmuş bir anne çocuğun burnu akmaya başlasa gerisi tıkanma oluyor sadece oksurdüğü için astım denen çok çocuk var ama bizimki farklı bizim nefes olayı buda astima gidişat gibi duruyor malesef
Düzenleyen Gamze kacal - 26 Oca 2018 Saat 07:41 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Darda kaldığınızda dan kasıt nedir hocam 19 aylık solunum dk 60 bu Darda kalmakmi çocukta agalma krizi yüzünde kan oturma izleri bunlar darda kalmakmi bricanly verdim daha tikanmadan bir gün önce engellermi diye olmadı gene tıkandı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119286 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bricanyl'i iyilesince kesmeyin, kisi gecirin. Sikintili solunum oldugunda Ventolin SPREY kullanin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Hocam bize konan hisiltili bebek teşhisi vardı Şubat başından haziran 15 kadar onceair 4 mg toz kullandık ilk başladığımızd a ilaca 20 aylıktı toplam 5 ay kullandık şuan 25 aylık ve biz en son ocak ayında hızlı nefes problemi yaşadık o ilaçtan sonra yaklaşık 6 aydır o şekilde tıkanma olmadı nerdeyse bir ay olucak ilacı bıraktık ve hiçbir sikayetimiz yok bir kez ilaç kullanırken burun akıntısı ve hapşırık oldu oda bir haftada geçti ne oksurdu nede tıkandı hafif bir nezle geçirdi sanırım 6 aydır tıkanma olmaması iyi bir durummu altaktikmi biz bu hastaligi sizce oğlumun astım hastası olmasindan korkuyorum gerçek astım olsa bukadar ara olurmu bu astım sadece koruyucu ilaçla tedavi edilmiş olabilir mi yada astım değilse nedir bu griplerde sıkışma olması
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|