|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Berilgorkem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Berilgorkem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Oca 2018 Saat 11:21 |
Hocam merhaba. 4 aylık bir bebeğim var 1 aylıkken grip olmuştu oksuruge çevirince doktora götürdüm cigerinde balgam var diyerek antibiyotik verdi sizin makalelerinizi okuyarak antibiyotik vermedim çok uzun sürdü hastalığı 1 ay kadar ama sonuçta geçti. Şimdi yine hasta ama bu sefer burun akintisiyla dEğil ses kisikligiyla birlikte oksurukle birden başladı hastalığı. 3 gün bekledim o akşam çok aglayinca baska bir sey mi var acaba diye eşimin israriyla acile goturduk cigerlerinde pek bir sey yok dedi buna rağmen acil müdahalede ventolinle birlikte bir ilaçla daha hava verdi ve prednol ve pedifen karışımı surup icirdiler 😔 antibiyotik verdi onu almadım kullanmadım şimdi aradan 3gun geçti ama.öksürüğü çok arttı hocam sanki boğazında gıcık varmış gibi oksuruyor tikaniyor oksururken 1 saat falan aralıksız oksuruyor tikanarak sonra geciyor bronşit vs olsa eğer ara ara oksurmez mi bebeğim sanki öksürük nöbeti geçirir gibi bir saat kadar sürekli oksuruyor sonra geçiyor neden böyle oluyor acaba hocam. Bugün doktora götüreceğim ama size danışmadan ilaç vermek istemiyorum. Ne dersiniz bu duruma hocam çok teşekkürler simdiden
|
|
![]() |
|
Berilgorkem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Berilgorkem
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bir de ateş yok sadece bir kere Uyanınca 37.8 olmuş üstünü incelttim ve düştü başka olmadi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Berilgorkem
Hocam doktora goturdum Ciğerleri temiz Boğazlarında sıkıntı var üst solunum yolu enfeksiyonu dedi azro 15 ml verdi ateş olmadığı için hala vermek istemiyorum. Ne diyorsunuz hocam ona göre hareket edeceğim Boğazları çok ağrıyor yutkunamiyor çok huysuz doğal ne yapabilirim cevabınızı bekliyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117743 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ventolin , Prednol ve Pedifen'i kullandiginiz icin bunlar basiniza geldi.. Bu ilaclarin etkisi ile yarattiklari "SAHTE" iyilik hali ile gozunuzu boyadilar.... Hele hic gerekmedigi halde boyle kuvvetli antibiyotikleri vermeniz, daha 1-2 ay bu sekilde doktorlara tasinacaginizi gosterir.. Bildigin Grip...Bu sahtekarlara; NE DIYE GIDERSINIZ KI!!!! Sadece benim anlattiklarimi uygulayin..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Berilgorkem
Hocam bu ilaçlar acilde tek sefer uygulandı malesef ama ben de bunlardan sonra daha kotulestiginin farkındayım. Bugün götürdüğüm doktor sa Ciğerleri temiz ama inebilir diye antibiyotik başlayalım dedi önlemek amaçlı antibiyotik kullanılır mu hocam. Gerçekten de ilerleyip doktorların tabiriyle ciğeri iner mi? Hızlı geri donusunuz için çok trsek5ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|