Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bir cok sorunumuz var lutfen cevap verir misiniz?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBir cok sorunumuz var lutfen cevap verir misiniz?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Hilmenzeki Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Hilmenzeki Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bir cok sorunumuz var lutfen cevap verir misiniz?
    Gönderim Zamanı: 08 Oca 2018 Saat 20:13
Merhabalanr Hocam ...Hocam 1.5 aylik suanda kizim ve dogduktan 1 hafta sonra bi hirilti burun tikanikligu basladi dr. Goturduk burnu sadce tikanik acin dedi aciyoruz hicbisy yok gorunurdede aspirstore gelen bisyde yok.ve geride dedi doktor xlear verdi kullandik bi ise yaramadi serum fiz.hergun mutlaka 4 5 kez damalatiyorum ama sonuc ayni kizim kus otusu gibi ses cikariyo..bazende emerken hirliyo birakiyo bazende hic sesi cikmiyo cok guzel emiyo..birdr sut cok geldiginden genzine kaciyo bazen burnundan oluyo galiba...simdi biz bebeginizin burnunu nasil acacaz 4 dr a goturduk biri hepsi tikaniklik baska sorun yok dedi..kbb doktoru laringomalazi dedi dgeri hayr kesinlikle o degil dedi..napacaz bikmiyorum iliadini siylemissiniz herkese bende bizim icinde gecerlimidjr diye ogrenmek istiyorm .ne yapmaliyim acilmasi icin ..birde hocam kizim 3980 kg 56 cm dogdu suanda kilo 5200 ve 59 cm kilosu hic artmiyo ilk ay 700 800 arasi bisy aldi..45 gunde toplam 1200 kg almis durumda   cocugum cok hareketli uykuda bike ayaklar kollar oynuyo bundan olabilirmi..bez konusunda gunde enaz 5 6 bez islatiyo agir olarak 2 kez bazende 3 kez kakasi oluyo....kilosunda neler yapmaluyim dojtor mama baslsmamis soyledi ama baslamadim cunku sutum cok fazla kizim emmiyo reddediyo kendisini geri atiyo bazende deli gibi meme istiyo...neler yapmaliyim hocam cok uzuluyorum..son bir sorum kizimin sol goz bebegi siyah kismi digerine gire daha buyuk  olabikir deniliyo ama bszen farkedilmiyo bazende cok belli oluyo ..lutfen cevap verir misniz?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117861
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2018 Saat 04:20
"Laryngeal Strididor"    Hicbir sey yapmayin, kendiliginden duzelecek.. 
Kilosu normal.. 
Diger sualler cok anlatildi, eski mailleri okuyun.. 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Hilmenzeki Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2018 Saat 06:01
Hocam tesekkur ederim cvp verdiginiz icin..peki iliadini kullanabilir miyim burun tikanikligi icin 1.5 aylik bebeklerde sorun olurmu? Birde gozbebeginin orantisizligi gecermi?Birde gozbebegi hakkinda aradim bisy bulamadim .acaba buyukluk farki gecermi ?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2018 Saat 18:54
1- Burun tikanikligi icin, sadece Serum fiz; her bir delige 10'ar damla damlatin, aspirator kullanmayin..
2- Goz bebekleri icin resim gonderin..   
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Hilmenzeki Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2018 Saat 21:57
hocam fotoyu attim...iliadini almistim ama tam cvp gelmeden damlatmamistim ...iyiki damlatmamisim..

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2018 Saat 03:09
O zaman NIYE bir de ozelden soruyorsunuz??   
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Hilmenzeki Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2018 Saat 04:43
Hocam foto nasil yukleniyo bilemedigimden forumdan baktim ve ogrendim yaptim ama hep hata dedi bende ordan foto atilmiyor hatayi ondan veriyo sanip birde ozelden denedim.sonra geri dondugumde foruma msj gitmis gordum .Lutfen kusura bakmayin amacim kizimin gozunu gercekten gosterebilmekti ve coook tesekkur edyorumki sayenizde verdiginiz cvp ile icim rahatladi ve dr 3. Ayda gorme testi yapildiginda onuda arastririz demsti ve korkuyodum kotu bisy mi diye...birde hocam bu zamanla duzelir mi?

Hocam birde kizimin soylemis oldugunuz  "laryngeal stridor" rahatsizligi icin dr d3 damlasini mutlaka hergun ver o cok onemli bu rahatsizlik icin demisti ? Demir damlasi "coledan " verdi 1 damla gunde bunu damlat dedi  bu konu hakkinda ne yapmaliyim sizin soyleyecekleriniz cok kiymetli ona gire yapicam ...tekrardan cook tesekkur ederim .Allah razi olsn sizden... 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2018 Saat 19:59
Laryngeal stridor icin HICBIR ilaca gerek yoktur. Resmen poposundan uyduruyor!!   
Cocugunuzun zaten; 5 damla (3 damla degil) D vitamini aliyor olmasi lazim.. 
SAKIN Demir ilaci vermeyin... 

Gorme testi'de ne oluyor???  Sessiz bir ortamda, gozleri ile sizi takip ediyorsa, gozleri goruyordur.. 
Ayrica da; gormesi olmayan bir cocuk, resimdeki gibi BAKMAZ!!!  
"Gorme testi " imis!!!!   Tamamen duygusal!! 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.