|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
nilmom ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şub 2017 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2017 Saat 16:26 |
Hocam tekrar merhaba
İki bucuk yasinda bir kizim var Dun birden bire otururken bogazinin hemen alt kisminda kemik fark etti. Anne top top diye soyledi bi baktik kemik sanirim tam anlayamadim. Sert yapida Fotografini ekledim. Doktora goturmek istiyorum ama hangi doktora gotureyim bilemiyorum. Bu sehre yeni tasindik Yarin randevu alip gostermek istiyorum Oncesinde de sizin fikrinizi almak istedim. Tehlikeli bir sey olma ihtimali var mi Allah korusun 😔 Yoksa hep var miydi biz mi hic fark etmedim bilemiyorum kendime kiziyorum İnsallah hemen cevaplarsiniz hocam |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117748 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Fotograf nerede??? Siz Boyunda: "Adem elmasi" diye bir olusum oldugunu biliyormusunuz?? Biliyorsaniz, bu olusumun neresinde?
|
|
![]() |
|
nilmom ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şub 2017 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adem elmasının alt kısmında bu. boynunu yukarı kaldırınca daha da belirginleşiyor. fotografları ekledim zannediyordum.becerememişim. şimdi tekrarlıyorum hocam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117748 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O gordugunuz; "Koprucuk kemiginin ucu... Bu sekilde goruntu olmasi; Dogum esnasinda kirildigini ve kendiliginden kaynadigini gosterir.. HIC BIR ONEMI YOKTUR.....
|
|
![]() |
|
Cok tesekkur ederim hocam
Sezeryanla dogdu nasil kirilmis anlamadim 😏 Bir de son olarak kizim kofte makarna yogurt harici hicbir sey yediremiyorum. Sut de iciremiyorum mamaya devam ediyor. Merak ettigim sey her gun kofte yemesi ilerde sorun yaratir mi, bazen iki parca yiyor cunku |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Sezaryen icin, karninizdaki kesik izine bakin.. Cok kucuk ise, cikarirlarken kirilmis olabilir. Bir onemi yok. 2- Mamasini; 30ml az hazirlayin, , 30ml sut ileve edin, zamanla, sut oranini arttirip, mama oranlarini azaltarak, tamamen sute gecis yapabilirsiniz. 3- Degil 2 parca; 10 parca yese bir zarari olmaz. |
|
![]() |
|
Evet hocam ameliyat izim bir parmagimin boyu kadar
Cok tesekkur ederim cevaplariniz icin 🙏🏻 Onceden baska birine Sut tozu ve sutu karistirmak cocuga dokunabilir dediginiz icin hic karistirmadim sutu mamasina. Karistir diyosaniz denerim. Umarim ise yarar da kurtuluruz su mamadan |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Su yerine; SUT KULLANMA!!! Bakin bunu daha nasil anlatayim!!!!! Sut tozunu, sut ile sulandirmayin DIYORUM!!! Size; Bu suali SORMAYIN DIYE, kasten: " Mamasini; 30ml az hazirlayin, , 30ml sut ileve edin" Diye, izahli sekilde anlattim... Mamayi SUT ile sulandirmiyorsunuz!!!! Hazirlanmis mamaya sut ilave edeceksiniz. Bunu da anlamadi iseniz, kusura bakmayin, yapabilecegim bir sey YOK!!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|