Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kemik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKemik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nilmom Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nilmom Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kemik
    Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2017 Saat 16:26
Hocam tekrar merhaba
İki bucuk yasinda bir kizim var
Dun birden bire otururken bogazinin hemen alt kisminda kemik fark etti. Anne top top diye soyledi bi baktik kemik sanirim tam anlayamadim. Sert yapida
Fotografini ekledim. Doktora goturmek istiyorum ama hangi doktora gotureyim bilemiyorum. Bu sehre yeni tasindik
Yarin randevu alip gostermek istiyorum
Oncesinde de sizin fikrinizi almak istedim.
Tehlikeli bir sey olma ihtimali var mi Allah korusun 😔
Yoksa hep var miydi biz mi hic fark etmedim bilemiyorum kendime kiziyorum
İnsallah hemen cevaplarsiniz hocam
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117748
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2017 Saat 21:47
Fotograf nerede???

Siz  Boyunda: "Adem elmasi" diye bir olusum oldugunu biliyormusunuz?? 
Biliyorsaniz, bu olusumun neresinde? 
Yukarı Dön
nilmom Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nilmom Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2017 Saat 23:04
adem elmasının alt kısmında bu. boynunu yukarı kaldırınca daha da belirginleşiyor. fotografları ekledim zannediyordum.becerememişim. şimdi tekrarlıyorum hocam

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2017 Saat 04:41
O gordugunuz;  "Koprucuk kemiginin ucu... 
Bu sekilde goruntu olmasi; Dogum esnasinda kirildigini ve kendiliginden kaynadigini gosterir.. 
HIC  BIR  ONEMI  YOKTUR..... 
Yukarı Dön
nilmom Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nilmom Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2017 Saat 14:23
Cok tesekkur ederim hocam
Sezeryanla dogdu nasil kirilmis anlamadim 😏
Bir de son olarak kizim kofte makarna yogurt harici hicbir sey yediremiyorum. Sut de iciremiyorum mamaya devam ediyor. Merak ettigim sey her gun kofte yemesi ilerde sorun yaratir mi, bazen iki parca yiyor cunku
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2017 Saat 18:57
1- Sezaryen icin, karninizdaki kesik izine bakin.. Cok kucuk ise, cikarirlarken kirilmis olabilir. Bir onemi yok.
2- Mamasini; 30ml az hazirlayin, , 30ml sut ileve edin, zamanla, sut oranini arttirip, mama oranlarini
azaltarak, tamamen sute gecis yapabilirsiniz.
3- Degil 2 parca; 10 parca yese bir zarari olmaz. 

Yukarı Dön
nilmom Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nilmom Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2017 Saat 20:27
Evet hocam ameliyat izim bir parmagimin boyu kadar
Cok tesekkur ederim cevaplariniz icin 🙏🏻
Onceden baska birine Sut tozu ve sutu karistirmak cocuga dokunabilir dediginiz icin hic karistirmadim sutu mamasina. Karistir diyosaniz denerim. Umarim ise yarar da kurtuluruz su mamadan
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2017 Saat 06:04
Su yerine; SUT KULLANMA!!!   
Bakin bunu daha nasil anlatayim!!!!!
Sut tozunu, sut ile sulandirmayin DIYORUM!!!  
Size; Bu suali SORMAYIN DIYE, kasten: " Mamasini; 30ml az hazirlayin, , 30ml sut ileve edin"
Diye, izahli sekilde anlattim...  
Mamayi SUT ile sulandirmiyorsunuz!!!!   Hazirlanmis mamaya sut ilave edeceksiniz.
Bunu da anlamadi iseniz, kusura bakmayin, yapabilecegim bir sey YOK!!!! 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.