|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
özlemakdag ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özlemakdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Tem 2017 Saat 22:23 |
Hocam 15 aylık oğlum 1 haftadır burun akıntısı var ve sık sık hapşırıyordu..şimdi ateşi çıktı duşa sokup çıkardım Hale'n 38.5 ateşi... kasıklarına ve koltuk altına ıslak pamuk koyuyorum.. ateşini düşürmek için yapmam gereken başka bişey var mı? Ya da ilaç kullanmalı mıyım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yanlis yapiyorsunuz, atesi dusurmeyin, ATES ile ilgili makale ve yazilarimi okuyun.. Okuyun.... 1- Makalelerim arasinda; ates ile ilgili3 makale var.. 2- Arsiv yazilari var.. 3- Gunluk sual-cevaplar var.. Okumaniz gereken cok yazi var..
|
|
![]() |
|
özlemakdag ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özlemakdag
hocam ben makalelerinizi bulamıyorum link atmanız mümkün mü
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ik sayfaya gidin... YAZARLAR diye solda bir sutun var!! Benim sayfami acin... Makale listesinin en altinda; Ates ve Havalenin Tedavisi makalesini okuyun, sonra da listedeki ates ile ilgili diger makaleleri okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|