Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bebeğimin kakası ve ek gıda denemesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBebeğimin kakası ve ek gıda denemesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Zeynepuysal Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 16
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zeynepuysal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bebeğimin kakası ve ek gıda denemesi
    Gönderim Zamanı: 11 Tem 2017 Saat 00:09
İyi akşamlar hocam. Bebeğim 6 ay 10 günlük. 36+2de doğduğu için ek gıdaya tam anlamıyla geçmedim. Yoğurt ve kabak denemesi yaptım bi kaç kere ama düzenli vermiyorum. Birinci sorun bununla alakalı. Ek gıdaya geçmeyi 40. Hafta üzerinden mi hesaplamalıyım yoksa şu an başlamalı mıyım? İkinci sorum ise kakasıyla ilgili. Sanırım ek gıda denemesinden sonra bebeğimin kakası çamur gibi oldu. Gazı da kokmaya başladı. Günde 3 defa kaka yaparken şimdi 2,3 günde bir yapıyor. Yeşilimsi rengi var. Herhangi bir şey vermememe rağmen kakası hala öyle. Endişelenmeye başladım. Herhangi bir soruna işaret ediyor mu?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119589
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Tem 2017 Saat 05:31
Durup-dururken, siz arandiniz...
Ek gidaya baslamanin bir yasi YOKTUR...  Anne sutu yeterli olmadiginda ek gidalara baslanir. Anne sutu
yeterli ise; rekor, 2 senedir... 

Lutfen once; beslenme ile ilgili eski cevaplari okuyun. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.