|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Zeynepuysal
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Zeynepuysal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Bebeğimin kakası ve ek gıda denemesiGönderim Zamanı: 11 Tem 2017 Saat 00:09 |
|
İyi akşamlar hocam. Bebeğim 6 ay 10 günlük. 36+2de doğduğu için ek gıdaya tam anlamıyla geçmedim. Yoğurt ve kabak denemesi yaptım bi kaç kere ama düzenli vermiyorum. Birinci sorun bununla alakalı. Ek gıdaya geçmeyi 40. Hafta üzerinden mi hesaplamalıyım yoksa şu an başlamalı mıyım? İkinci sorum ise kakasıyla ilgili. Sanırım ek gıda denemesinden sonra bebeğimin kakası çamur gibi oldu. Gazı da kokmaya başladı. Günde 3 defa kaka yaparken şimdi 2,3 günde bir yapıyor. Yeşilimsi rengi var. Herhangi bir şey vermememe rağmen kakası hala öyle. Endişelenmeye başladım. Herhangi bir soruna işaret ediyor mu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Tem 2017 Saat 05:31 |
|
Durup-dururken, siz arandiniz... Ek gidaya baslamanin bir yasi YOKTUR... Anne sutu yeterli olmadiginda ek gidalara baslanir. Anne sutu yeterli ise; rekor, 2 senedir... Lutfen once; beslenme ile ilgili eski cevaplari okuyun.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|