|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
nilufer
Altın Üye
Kayıt Tarihi: 17 Eki 2010 Konum: KIZIMveOĞLUMLA Durum: Aktif Değil Puanlar: 1718 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Tuvalet sorunuGönderim Zamanı: 02 Nis 2017 Saat 01:58 |
|
Tuvalet egitimi hakkindaki dūsuncelerinizi az cok biliyorum ama beni bir konuda aydinlatirsaniz sevinirim . 19 kasim 2012 dogumlu oglum var kesinlikle tuvalete gitmek istemiyor. Lazimligina bikac kez oturdu iç camasir giydirdim altina yapiyor bu normal ama yaptigini bilmiyor sorun bu ..:( ama tuttum diyor :( ben de artik biraktim ugrasmiyorum uzuluyorum kendiside cok uzuluyor ve artik lazimligada yapmak istemiyor zaten. Bez e yapicam hrp diyor. Tuttum diyor halbuki altina yapiyor farkinda deil. Bir sorunu olabilirmi hangi bolum doktoruna gitmek gerek ? Yada zamanami burakicaz.. bu gidisle anasinifinada gidemicrk bu sene :(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Nis 2017 Saat 04:53 |
|
Kaka kontrolu baslamadan evvel bazi isaretler verir.. 1- Kapi, dolap arkasi gibi bir yerlere saklanirlar ve orada kaka yaparlar.. Bu esnada yanina gitmenizden hic hoslanmazlar.. Kaka yaptiktan sonra, rahatsiz olmazlar, oyunlarina devam ederler. 2- Ayni sekilde kaka yaparlar, ama kakalarindan rahatsiz olurlar ve hemen size altlarini temizletirler.. 3- "Kakam geldi" diye size haber verirler ama, bazen hicbir sey cikmaz, bazende zaten altina kacirmistir.. 4- Gene; "Kakam geldi" diye gelirler ve basarili olurlar.. Bu safhalari takip edin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|