|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ayvacik ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mar 2017 Saat 20:42 |
Mrb artık psikolojik açıdan sıkıntıya girmiş bir anneyim lütfen yardım edin...
Tayin sebebi ile yer değişikliği ve şu an 3 yasinda olan kızımın kreşe başlaması bizim Kasım ayından beri sürekli oksuruk burun tutuklusu geniz akintisi sık hastalanma gibi sıkıntılarla uğraşmamiza neden oldu. Kasım ayında kızım anne duymuyorum deyince hemen kbb uzmanına gittik özel hastaneye doktor acil ameliyat kulakta sivi ve geniz eti büyümesi dedi ameliyat günü bile verdi biz güvenemedik ve devlet kbb ye götürdük antibiyotik tedavisi verdi 10 gun sonra gelin dedi bizim kafa iyice karıştı başka bi doktora gittik 3.doktor ameliyat şu an acil değil nasonex deloday kullan dedi 2 ay bizde onu dinledik ama hep sıvı var dedi ameliyat olsa rahatlar (tüp ve geniz eti ameliyati) Biz 5 aydır sürekli geceleri artan oksuruk soğuk algınlığı burun tıkanıklığı şikayetleri ile yorulduk artık kızım ilaç içmek istemiyor hiçbir şekilde veremiyorum Size sorum şu en son 1 ay önce gittiğim doktor bactrim ve İlyladin verdi burun damlasını 5gun kullandım ama ilacı veremedim şimdi 21 martta tekrar kbb kontrolü var şuan da bademcikler sis ve öksürük var bactrim e baslayılı sizce Artık napacagimi bilemez hale geldim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118293 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece; Iliadin DAMLA kullanin... Geniz eti ameliyati; hikaye!! Zaten bu yasta yapamaz, sadece kulaklara tup takacak, onunda, 5 kurusluk bir hayri olmaz... Iliadin damla olacak, sprey olmaz... Bu konu ile ayrinti bilgiler, eski maillerde var, onlari mutlaka bulup okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|