|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NehirDefne34 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NehirDefne34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Mar 2017 Saat 22:55 |
Bir yaşındaki kızımın kolunda iki aydir küçük bir dokuntu var hafif kızarık ve kabarık baska bir yerinde yok alerjik olabilirim resim yuklemeye çalıştım asagida umarım olmustur tesekkurler http://hizliresim.com/gqn3l5 |
|
![]() |
|
NehirDefne34 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NehirDefne34
![]() ![]() ![]() ![]() |
http://i.hizliresim.com/Ly2Vl1.jpg
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"Becker Nevus" denilen, zararsiz bir dokuntu.. Bir sey yapmayin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NehirDefne34
Doktor bey bir hafta once kizimin kolundaki dokuntunun resmini yollamistim siz teshisi soylemistiniz bu sabah ustunu degistirirken iki kolunda kizarik olmayan kumeler seklinde nokta nokta hafif kabakciklar farkettim iki kolunda da var elimi surunce pul pul kuru sampuan bio bayb kullaniyorum ancak bugune karar vucut kremi ve yag hic kullanmadim bu dokuntuler neden olur onerebileceginiz krem varmi ilginiz sabriniz icin tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ilk dokuntuden, farkli bir dokuntu ise, gene resim gonderin.. Ayni ise, yukardaki cevabimi tekrar okuyun..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NehirDefne34
İlk gonderdigim resimdekinin ten renginde soluk noktalar pul gibi ve az kabarik olani resim fekiyorum ancak anlasilmiyor resimde
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir sey yapmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|