Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yardım edin
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyardım edin

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
esaz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 131
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: yardım edin
    Gönderim Zamanı: 17 Oca 2017 Saat 03:32
hocam gecenin bu saatinde kafayı bozucam.. intihar edicem artık dayanamıyorum yalvarırım bana yardım edin.. iki kızım var biri 4 biri 2 yaşında ve hamileyim.. büyük kızım beni mahvediyor hocam. az önce tuvaleti yüzünden uyuyamıyordu lazımlığına oturtmak için yarım saat yalvardım.. sonra zorla oturttum. kafayı yemiş gibi ağlıyor zıngır zıngır zıplaya zıplaya kendini yırtıyor.. sinirden delirtti beni çişini yapmamak için ben de hırpaladım biraz sonra dünyanın lafını söyledim.. bende ağladım o da ağladı.. 4 yaşında çocuğu idare edemiyorum hocam nolur kınamayın.. uykunun arasında bile mızırdıyor kızıyor üzgün mutsuz.. beni de uyutmuyor. evimizde bi sorunumuz yok babası sesini bile yükseltmez kızlarıma. kardeşini kıskanıyor o konuda da elimizden geleni yapıyoruz. psikolojim çok bozuk artık..kızım için doktordan randevu aldım götürmeye kıyamadım. randevu günü gelene kadar iyiydi.. kızımın halası bipolar. kızımdan da korkuyorum.. öğretmeni kreşte hiçbir sıkıntısı olmadığını söylüyor.. başka insanlara karşı çıkamıyor zaten hemen siniyor ama bize karşı çok hırçın.. ufacık şeyleri sorun ediyor sorun bulamazsa sorun çıkarıyor.. sürekli şikayet ediyor.. hep mutsuz hep sinirli hep bir şikayeti var.. hocam ölücem gerçekten bıktım artık.şu an gecenin 3 ü ve hüngür hüngür ağlayarak yazıyorum size. 32 yaşındayım ve hiç bu kadar çaresiz kalmamıştım. ilaca falan razıyım var mı böyle bi ilaç yada götürüyüm mü doktora.. nolur beni anlayın bana bir çare olun..
12345678987654321
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118279
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Oca 2017 Saat 03:47
Kiskancligindan, kafayi size takmis vaziyette!!
Aldirmayin, ve asla hicbir sey icin yalvarmayin. Kendi basinin caresine kendisi baksin.  Yoksa, dogumdan
sonra daha beter olacak.
Lazimliga oturmak istemiyorsa, oturmasin!!!  Sonucunada, kendisi katlansin.. Boyle boyle adam olur.
Siz ustune dustukce, isler hicbir zaman iyi gitmeyecek..

Is Bankasi Yayinlarin'dan:
Prof. Dr. Atalay Yorukoglunun;
  "Cocuk Ruh Sagligi" kitabini okuyun..
  (Bilhassa, en son sayfadaki; Anne-babaya mektup'u iyi okuyun.. )

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Oca 2017 Saat 03:51
Yukarı Dön
esaz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Oca 2017 Saat 09:30
Çişini yapmadığı için uyuyamıyor.. yanında yattığım için beni de uyutmuyor.. yanında yatmayınca gece ağlayıp bağırarak odama koşuyor.. kardeşi uyanıyor.. mecburen yanında yatıyorum.. kendi uyanıkken beni yoluyor uyutmuyor.. lazımlığa oturmazsa çişini sıkıştırıyor altına işiyor.. sonucuna kendi katlansın tamam ama bize de saldırıyor.. taciz ediyor.. sabah yine bağıra bağıra ağlıyor.. ortada hiç birşey yokken uyanır uyanmaz anne geeeeellll diye.. sonra beni kucağına al.. vs vs.. ya iyice bağırıp korkutucam ya da vurcam.. durmuyor hocam.. ben matematik öğretmeniyim.. çocukları çok severim çok özenli davranırım ama kendi çocuğumu bazen duvarlara çarpasım geliyor.. sabrediyorum olmuyor..kendim sakinştirici kullandım hamile kalınca onu da bıraktım.. tavsiye ettiğiniz kitabı hemen okurum..ama bana derman olur mu bilmiyorum.. bana dua da edin hocam
12345678987654321
Yukarı Dön
esaz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Oca 2017 Saat 13:54
ilginize teşekkür ederim... bizde o da işe yaramadı.. herşeyi denedim.. sadece sen benim kızım ol inci de senin kızın olsun dedim.. o hoşuna gitti.. ama bir gün sürdü.. öğretmeni okulda davranış panosu hazırladı kalp kazanıp yapıştırıyordu o gün mızırdamaz sorun çıkarmazsa..o da bir kaç gün sürdü.. tek sorun kardeşi de değil zaten inci yokken de azra herşeyi sorun eden takıntılı sürekli mızırdayan bir çocuktu ama büyüdükçe azıttı tahammül edilemez oldu artık..çevremizdekiler tarafından da azranın huyu biliniyor.. rahat rahat bir yere gidemiyoruz nerde krize gireceği tepineceği belli olmuyor.. sürekli peşimde bir dakika bana rahat vermiyor.. çocuğum okula gidince uyuyunca rahat bir nefes alabiliyorum.. sürekli çocuğumdan şikayet etmek de beni üzüyor..  çocuğumu doyasıya sevememek de.. azradan korkmak da.. ağladığı zaman normal bi çocuk gibi değil kafayı bozacakmış gibi ağlıyor.. ağlasın ağlasın sakinleşsin de diyemiyoruz.. anne baba değil azranın köleleri gibiyiz.. bişeyi alıp bi yere koymaya bile korkuyoruz.. o bile suçtur evde ve çok büyük sonuçlar doğurur..ben bunu böyle istemiyodum şunu yanlış yaptın bunu buraya koymıcaktın bunu böyle yapmıcaktın.. beni kucağına al şuraya kadar taşı..yemeğimi sen yedir suyumu sen getir.. çişi gelir lazımlığa oturmaz çiş biter lazımlıktan kalkmaz banyoya girmez. üstünü değiştirirken sorun uyumak sorun uyanır uyanmaz çılgınlar gibi ağlar gece uyanır ağlar bağırır dışardan gelir ayakkabı çıkarmak sorun içeri girerken sorun evden çıkarken çıkmaz.. hadi kızım hadi kızım lütfen kızım.. herşey sorun ben hangi birini anlatayım ki azranın 24 saati sorun.. bizi bıktırdı artık..bu yaptıklarına hiç taviz vermedik.. iyice içerledi.. sevilmediğini düşünüyor o zaman da... daha çok üstüme geliyor.. ne yapacağımı bilmiyorum.. bizi anlamanız çok zor.. allah kimseye yaşatmasın.. tavsiyeniz için tekrar teşekkür ederim. 
12345678987654321
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.