|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mycrop ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Oca 2017 Saat 22:44 |
Merhaba Hocam,
Oğlumun 4-5 aydır burnu tıkalı 1 ay önce doktora götürdük KBB 'a geniz eti var ameliyat olsa iyi olur olmaz ise geceleri ağzı açık uyumaktan dolayı diş,çene ve ağız yapısında bozukluklar olabileceğini söyledi e hocam geniz eti ameliyatı yaptıranlara bakıyorum daha sonradan tekrar büyüyenler olmuş anlamadım ki ne yapacağımı şaşırdım hocam birde çocuğum 2 gece ateşliydi 3. gün gece ve gündüz ateşliydi 4. ve 5. günler sizin makalelerinizden faydalanarak çocuğumun üstünü örttüm sıcak tuttum iyi geldi çocuk kendine gelir gelmez oyuncakları ile oynamaya başladı derken akşam tekrar ateşi çıktı halsizleşti şuan yine iyi ancak arada ateşi oluyor halsizleşiyor anlam veremedim doktora da gitmek istemiyorum açıkcası burnu tıkalı olduğundan beridir öksürüğü de var kimi zaman hırıltılı kimi zaman hırıltısız ne yapcam bilemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip geciriyor, eski mailleri okuyun..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|