|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hobidikpofuduk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hobidikpofuduk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Oca 2017 Saat 19:31 |
Hocam merhaba
5.5 aylık oğlum 2 gün ateşi oldu hiç müdahale etmeden kendi kendine düştü.Sonraki gün ve gece ateşi olmadı.Ertesi gün ateşi gece çıktı çok bhuzursuz ve emmesi azladı bende ateş düşürücü verdim onunda dozunu az vermişim ateşi düşmedi.Doktora gittik.Bricanyl ve augmentin ve ibufen zero verdi.Ateşi ibufrn zero ile düştü sonra tekar yükselmedi.Antibiyotige baslamadim.Bricanyl yide kullanıp kullanmamak konusunda kararsızım.Hırıltısı var.Öksürüğü çok yok.Burnuna serum fizyolojik sıkıyorum çekiyorum.Sadece anne sütü alıyor.Ne yapmalıyım bu balgam söktürücü yü kullanmalı mıyım? Başka öneriniz var mı ciğer bu balgamı desteksiz atar mı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin... Once icinde yazili olanlari bir okuyun.. Sadece; Serum fiz ile burun temizligi ve hergun banyo yaptirin. Eski maillerde teferruati var.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|