Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - uzun suren oksuruk ...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumuzun suren oksuruk ...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
oguzyildiz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı oguzyildiz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: uzun suren oksuruk ...
    Gönderim Zamanı: 26 Kas 2016 Saat 21:38
Hocam Merhaba;
27 aylik oglumuz suan gece artan sekilde kuru oksurukle  devamediyoruz.ilk 4  aylikken krup gecirdik kortizon igne vurulmaya kadar  giden tablomuz oldu daha sonra 1 sene once krup hikayesi sebebiyle  nebulizator ile  ventolin+pulmicort uyguladik .10gun once de doktorumuz trakeit  teshisi ile ventolin +pulmicort  (gunde 2)baslattti  arti buhar ve amoksisilin ab  yazdi. Ates yok./gece  artan sekilde oksuruk/ara ara balgamli  yutuyor./cok hareket eder kosarsa sanki artiyor oksuruk bu sure zarfinda./gece 03:00-05:00 arasi tikanir  seklinde  oksurukte  cami acip soguk havalandirma ile oksurugun kesildigini gozlemledim.
bugunku doktorumuzun kontrolunde  ventolin+pulmicorta  10gun daha  geceleri 1 kez devam arti umca  tavsiyesiyle  evimize geldik.(ab  kullanmadigimizi soyledik) Tablo azalma egiliminde fakat  kafamiz karisik oksurukle ilgili tablonuzu inceledim konumlandiramadim tam olarak.

Ilaveten  kokulara karsı da oksurukle tepkı veriyor.Hastalandiginda -grip nezle vb - hemen bu tablolar tekrarliyor.

Yorumlarinizi rica ediyorum.

Saygilarimla

Düzenleyen oguzyildiz - 26 Kas 2016 Saat 22:09
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117883
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2016 Saat 06:36
SAKIN; Ventolin ve Pulmicort'u bir daha eve bile sokmayin.
Bunlar ASTIM tedavisinde kullanilirlar. Sirf ilac firmasindan rusvet alabilmek icin yaziliyor.

Umca; bir ufak Tekirdag Rakisi kadar alkol (Etanol) ihtiva eder. Zaten sagladigi iyilik halide alkol etkisi iledir.
Ben hicbir hastama yazmadim..
Cougunuzda, atessiz Grip oksurukleri var. Sakin ilac kullanmayin. Sadece; Limonlu bal, Serum Fiz. ve ColdMix kullanin.
Yastigini yukseltin, odasi serin olsun.
Yukarı Dön
oguzyildiz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı oguzyildiz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2016 Saat 11:51
Degerli vaktinizi ayirip cevapladiginiz icin  tesekkur ederim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.