|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
oguzyildiz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kas 2016 Konum: milkyway Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzyildiz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Kas 2016 Saat 21:38 |
Hocam Merhaba;
27 aylik oglumuz suan gece artan sekilde kuru oksurukle devamediyoruz.ilk 4 aylikken krup gecirdik kortizon igne vurulmaya kadar giden tablomuz oldu daha sonra 1 sene once krup hikayesi sebebiyle nebulizator ile ventolin+pulmicort uyguladik .10gun once de doktorumuz trakeit teshisi ile ventolin +pulmicort (gunde 2)baslattti arti buhar ve amoksisilin ab yazdi. Ates yok./gece artan sekilde oksuruk/ara ara balgamli yutuyor./cok hareket eder kosarsa sanki artiyor oksuruk bu sure zarfinda./gece 03:00-05:00 arasi tikanir seklinde oksurukte cami acip soguk havalandirma ile oksurugun kesildigini gozlemledim. bugunku doktorumuzun kontrolunde ventolin+pulmicorta 10gun daha geceleri 1 kez devam arti umca tavsiyesiyle evimize geldik.(ab kullanmadigimizi soyledik) Tablo azalma egiliminde fakat kafamiz karisik oksurukle ilgili tablonuzu inceledim konumlandiramadim tam olarak. Ilaveten kokulara karsı da oksurukle tepkı veriyor.Hastalandiginda -grip nezle vb - hemen bu tablolar tekrarliyor. Yorumlarinizi rica ediyorum. Saygilarimla
Düzenleyen oguzyildiz - 26 Kas 2016 Saat 22:09 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117883 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; Ventolin ve Pulmicort'u bir daha eve bile sokmayin.
Bunlar ASTIM tedavisinde kullanilirlar. Sirf ilac firmasindan rusvet alabilmek icin yaziliyor. Umca; bir ufak Tekirdag Rakisi kadar alkol (Etanol) ihtiva eder. Zaten sagladigi iyilik halide alkol etkisi iledir. Ben hicbir hastama yazmadim.. Cougunuzda, atessiz Grip oksurukleri var. Sakin ilac kullanmayin. Sadece; Limonlu bal, Serum Fiz. ve ColdMix kullanin. Yastigini yukseltin, odasi serin olsun. |
|
![]() |
|
oguzyildiz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kas 2016 Konum: milkyway Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzyildiz
![]() ![]() ![]() ![]() |
Degerli vaktinizi ayirip cevapladiginiz icin tesekkur ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|