|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ağu 2016 Saat 15:47 |
merhaba hocam 8 gunluk kizimin dilinde beyazlik damaginda sararma var pamukcuk ile ilgili maillerinizi okudum mukostatn onermissiniz size sormadan almayayim diye dusundum birde bu dildeki beyazlik ve damaktaki sararma pamukcukmudur diyede suphede ediyorum yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkurler saygilar...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117896 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Pamukcukta goruntu oyle olmaz.... Sanki "Kaymak yemis" de bulasigi kalmis gibi goruntu olur.
|
|
![]() |
|
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam internettn gorsellere baktim benziyo dilinin uustu bembeyaz birde bir mailinizde annenin meme ucunda agri olusur demissiniz beni emerken agrida var emzirdkten sonrameme uclarima karbonatli su suruyorum karbonttan dolayi suan sizliyo kaymak gibi derken putur putur beyazliktanmi bahsediyosaniz bizimkisi tek parca beyaz halinde kusura bakmayn uzun oldu tesekkurler...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117896 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sadece; dil ustunde olan, "sut tortusudur".. Sildiginizde, kanamaz ve bebege rahatsizlik vermez. Pamukcuk; hassastir, hemen kanar. Eger oyle ise, Mikostatin; gunde, 3x20 damla agiz icine damlatin. Goguslerinizi karbonatli su ile silin, agri olursa, meme emdikten sonra; Anestol surun ve meme verirken tekrar temizlik YAPMAYIN.. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tekrar mrhaba hocam siz sildiginizde kanama olur dediginiz icin mikostatini vermedim fakat dudaklarindada beyazlik olunca 5 gundur veriyodum fakat duzelme yok emerken tam tutamiyo cuk cuk ediyor ama agrisi olmuyo cunku emdiginde aglamasi yok acaba karbonatli su sursem sorun olurmu mikostatin neden fayda etmdi bir kismni agzindan cikardigi icin olabilirmi hocam daha kotu olur diye cok korkuyorum yardimci olursaniz sevinirim burada kizim 22 gunluk oldu tesekkurler saygilar...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Eski resimlere bir bakin... O gordukleriniz, "agiz ici" tabakasinin eskiyip, dokulen tabakalaridir. Agri olmaz,
Bir memede; 10 dakikadan fazla tutmayin. Bu konularin tafsilatini eski maillerden ve makalelerden okuyun. Veya Resim gonderin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Eyl 2016 Saat 19:28 |
|
![]() |
|
Yusuf asaf ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf asaf
Hocam merhaba . dil üzeri beyaz süt tortu tabakası ve üst damakta bir kac yerde beyaz tanecikler var. cocuk doktorumuz karbonat ve mikostatin damla önerdi,önceliği ise bikarbonat olduğunu söledi..evde eşim karbnnat uyguluyor fakat henuz gecmedi..ama herhangi bir ağız içinde kanama olmadı..eşim acaba serce parmağını bebeğin diline ve damağına soktuğunda biraz bastırması gerekiyormu ? cunku eşime sorduğumda bastırmadım dedi.cocuğun boğazı kanar diye korkuyor sanırım..napmamız lazım hocam bu pamukcuğun önünü nasıl keseriz. bu mikostatin damlamı çare olucak?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kesinlikle Pamukcuk DEGIL!! Hicbir sey yapmayin. Emerken olusan surtunmeye bagli deri dokulmesidir, hicbir zarari yoktur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|