|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Tem 2016 Saat 23:55 |
merhabalar hocam 7 yaşındaki kızımın boynunda şişlik var birde sertlik var önce kabakulaktan şüphelendiim
ama sizin emaillernize baktım kabakulakta yarısı çene yarısı boyunda şişlik olur demişsiniz lenf bezleri olabilirmi yada kızım bu sene 4 kere sterp a geçirdi ve 20 gündür sabah akşam 1 ölçek penos kullanıyorum onla ilgili olabilirmi resim atamadım dr a gitmiyorum güvenmiyorum yardımcı olursanız sevinirim saygılar...
Düzenleyen turnam - 14 Tem 2016 Saat 00:44 |
|
![]() |
|
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu arada ateş ve yutkunma problemi yok
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117743 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gecirilmis enfeksiyonlara bagli olarak olabiliyor.. Kaybolmalari; aylar alir. Hicbir onemleride yoktur. Ayird edebilmek icin, bu konu ile ilgili yazmis oldugum yazilari iyi okuyun.
|
|
![]() |
|
tekrar merhabalar hocam eski maillerinizi birkacını okudum hareketli olanlar üzüm salkımı gibi olanlar
tehlikesiz demişsiniz bizimki üzüm salkımı gibi değil ama hareketsiz taş gibi boynunu çok hareket ettiremiyor dokununca ağrısı oluyor ceviz büyüklügünde dışardan çok net belli oluyor birde kuzenim öperken boynunu sıkıp opmuş ondan da olabilirmi bir kbb druna gösteriyim mi teşekkürler saygılar...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117743 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sikmakla, opmekle bir ilgisi yok.. Uzum salkimi gibi olanlar ve/veya sabit olanlarin incelenmesi gerekir.. Tek ve hareketli olanlar onemsizdir. Yazilarimi dikkatli okuyun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Tem 2016 Saat 19:06 |
|
![]() |
|
hocam yaklaşık 2 saattir yazılarınızı inceliyorum yumurta büyüküğünde olanlar ve hareketsiz olanlar ve
ağrılı olanlara baktırın diyosunuz kızımının boynun yan kısmında kulak altında az önce iyice baktım hareketsiz ve yumurta büyüklüğünde dokununca çok ağrıyor bugun kbb druna götürdum boğazları nerdeyse kapanmış ondan dolayı olmuş dedi ve penosu kes antibiyotik verelim dedi hatta geçmezsse bademcik ameliyatı olması gerekir dedi tabi ben sizin maillerinizi sürekli okuduğum için dra itimat etmedim 1.hocam kızım 4 ay içinde 4 kere strep a geçirdi ve suan 20 günden fazla penos kullanıyor acaba ondan olmuş olabilirmi 2.testler hatalı olabilirmi ama eşimede aynı hastanede strep a testi yaptık negatifti 3.acaba apse olmuş olabilirmi penos kullandığımız içinmi ateş veya kızarma olmadı 4.eğer testler hatalı ise bukadar penisilin büyütmüş olabilirmi |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Pen-Os'da Antibiyotiktir AMA, bir tek Streptokoklara etki eder, diger hicbir bakterieye etki etmez.
|
|
![]() |
|
hocam ozaman drun verdigi antibiyotigi kullanmalimiyim eger kullanirsam penosu kesiyimmi
cunku siz benzer durumlara antb onermissiniz kusurabakmayin uzatiyorum ama bu durum beni cok korkutuyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|