|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hilallll ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kas 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Haz 2016 Saat 21:36 |
Selamlar;11aylik oğlum dün öğle saatlerinde düştü yanağını dolabın köşesine çarptı derince bi çizik oluştu kanamadi ama kan oturdu.aile hekimine götürdüm madecassol ve fusidas isimli kremleri verdi bi kere sürdüm ama prospektuslerini ve sizin mesajlarınızı okuyunca kafam karıştı başka kullanmadim ama yara izi kalırsa diye endişe ediyorum tavsiye edeceğiniz bir krem var mı ayrıca contratubeks diye bi kremden bahsediliyor fikriniz nedir?
|
|
........
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117930 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesik olmadigi surece "yara" izi kalmaz....AMA, deride kesi olmadan, deri altinda kanama oldu ise, orada once bir sertlik sonra da zamanla bir cukurcuk olusabilir, hicbir seyde bunu onlemez. Soguk tatbiki, bu mekanizmayi en aza indirir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|