|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatma1310 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nis 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma1310
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Haz 2016 Saat 15:57 |
Hocam iyi günler. Kızım 15 aylık 10 kilo . Cumartesi günü 39 u bulan ateşi oldu. Başka hiçbir şikayetimiz yok. Sadece ateş var ve 39 olunca huzursuzlandığı için calpol verdim. pazar günü 37 - 38 arasındaydı hiç müdahale etmedim. Pazartesi yoktu . Salı tekrar 37, bugün tekrar 39larda. Çok ağlayınca yine calpol verdim ve buna rağmen 38 e düşürebiliyorum. ne yapacağımı şaşırdım. eski mesajlarınızda bir şey yapmaya gerek yok diye okudum ancak bugün ateşte 4. gün ve 38 in altına düşmeyince panik oldum. Kusuruma bakmayın uzun oldu biraz.
Düzenleyen fatma1310 - 08 Haz 2016 Saat 16:11 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117670 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yuzbinlerce kere, ve nerede ise hergun yaziyorum.................. ATES yaninda; agizda pis koku ve dil ustunde silme pas tabakasi yoksa, ilac gerekmez..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|