Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Geniz eti ameliyatı olduk ve kulağa tüp takıldı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGeniz eti ameliyatı olduk ve kulağa tüp takıldı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
elaziz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elaziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Geniz eti ameliyatı olduk ve kulağa tüp takıldı
    Gönderim Zamanı: 24 May 2016 Saat 22:08
Merhabalar hocam
Öncelikle siteyi geç keşfettiğim için kendime kızıyorum
24 aylık oğluma 10 gün önce geniz ameliyatı yapıldı ve iki kulağına da orta dereceli tüp takıldı
Oğlum doğdu doğalı hep hırıltılı nefes alması problemliydi giderek daha da arttı
Doğumdan sonra yüzü gözü hep kızarıklık sivilce doluydu. Atopik drrmatit bebek ekzaması dediler. Çeşitli ilaçlar kullandık geçmedi
Daha sonra coresatini keşfettim onu kullandım gayet iyi geldi ve tekrarlamadı
Coresatinde sakıncalıymış maalesf
Hırıltısı burun akıntısı bi türlü geçmiyordu ilaçlar da çare vermiyordu ameliyata karar verdik
Geceleri hep ağzı açık uyuyordu burnu tıkalydı.
Ayrıca çocuğum sitüa inversüs totalis yani tüm organlar ters ayna görüntüsü
Bu tip çocuklar alerjiye enfeksiyonlara daha yatkın oluyormuş
Alerji testleri kalp ekosuna bakıldı
Kalpte sıkıntı yok ama fıstık alerjisi var

Çok uzattım kusura bakmayın
Ameliyat oldu ama bi düzelme yok gene burnu akıyor hırıltısı var
Kulaklardan sıvı geliyor hala doktor şütmüşsünüz dedi
Damla verdi
Ne yapacağımı bilemedim
Eski yazıları bayağı okudum
Tüpü çıkartmalımıyız tedaviye sizin dediğiniz gibi bactrimle mi devam etmeli
Lütfen yardım edin
Yukarı Dön
elaziz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elaziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 May 2016 Saat 13:59
10 gün değil 15 gün oldu ameliyat olalı
Bir de ilaç olarak devamlı singulair toz kullanıyoruz
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119307
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 May 2016 Saat 20:23
10 seneden beri bu sahtekarlik cesitini anlatiyorum..
Hastalari; geniz eti-Bademcik alinacak diye ameliyata alirlar, bu yasta bunlar alinamayacagi icin(agiz
boslugu ameliyata musade edecek kadar buyuk degildir) Hic gerekmedigi hatta hic bahsi bile gecmedigi halde, kulaklara tup takarlar..
Bu tuplerde genelde, kulak zarina takilamaz ve resmen, kulak yolunun icine dikilir. Bu sekilde, kulak zarinda
olmayip, kulak yoluna dikilmis, hicbir islevi olmayan suru ile ameliyat olmus cocuk gordum.. 
Hicbir doktora gitmeyin, hicbir sey yaptirmayin, hicbir ilaci kullanmayin.
Tek careniz, benim yazilarimi okuyarak cocugunuzu kendiniz tedavi edin, darda kaldiginizda, bana yazin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 May 2016 Saat 20:27
Yukarı Dön
elaziz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elaziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 May 2016 Saat 03:17
Cevabınız için çok teşekkürler hocam
Şimdi biz tüpleri çıkarttıralım mı? Akıntı geliyor hala burnu da tıkalı akıyor.
Benzer durumdaki bir kullanıcıya linktekileri önermişsiniz
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=37595
Bactirim antibiyotiği önermişsiniz . Damla dakın damlatmayın demişsiniz.
Biz de yapalım mı?

Yukarı Dön
elaziz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elaziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 May 2016 Saat 03:27
Sitüs inversüs totalis ile ilgili de hocam bi sıkıntımız olurmu
İlerdide çocuk sahibi olamaz gibi
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 May 2016 Saat 19:14
SAKIN, hicbir durumda; KULAGA damla damlatmayin...
Kulaktan hala akinti geliyorsa, Oztaki borusu hala acilmamis demektir, tupleri cikaramazsiniz.
Akinti oldugu surece; Bactrim surup, gunde:2x1 olcek(5ml) kullanin.  Tabii, Iliaidn damla ya devam edilecek.
Eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
elaziz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elaziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 May 2016 Saat 19:51
Damla antibiyotik içerikli olsa bile kullanmayalım yani
Serum fiz.
Cold mix
Birde ballı limon
Singulaire devam edecekmiyiz ( bu ilacı 1 yaşından beri düzenli olmasa da kullanıyoruz)
doktor ameliyat yapmaya çekiniyordu zaten sitüsü olduğu için daha küçük diye bir de alerik bir bünyeye sahip olduğundan tekrarlar dedi
Ama çocuğumuz rahat nefes alamıyordu devamlı burnu tıkalı hırıltılı diye ameliyata karar verdik
Doktorumuzda benim evladım olsa ameliyat ederdim dedi
Eşimin işinden dolayı özel sağlık sigortasından dolayı ameliyata ücret ödemedik
En azından çocuğumuz rahat etsin gelişimini engellemesin diye ameliyat ettirdik
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 May 2016 Saat 03:17
Gerek yok.. Hepsi aldatmaca...
Siz hic bu Turk Cocuk doktorlarinin; Grip teshis ettiklerini gordunuz veya duydunuzmu???
Hepsi Allerji, hepsi Astim..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.