|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Yazar | |
elaziz
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Geniz eti ameliyatı olduk ve kulağa tüp takıldıGönderim Zamanı: 24 May 2016 Saat 22:08 |
|
Merhabalar hocam
Öncelikle siteyi geç keşfettiğim için kendime kızıyorum 24 aylık oğluma 10 gün önce geniz ameliyatı yapıldı ve iki kulağına da orta dereceli tüp takıldı Oğlum doğdu doğalı hep hırıltılı nefes alması problemliydi giderek daha da arttı Doğumdan sonra yüzü gözü hep kızarıklık sivilce doluydu. Atopik drrmatit bebek ekzaması dediler. Çeşitli ilaçlar kullandık geçmedi Daha sonra coresatini keşfettim onu kullandım gayet iyi geldi ve tekrarlamadı Coresatinde sakıncalıymış maalesf Hırıltısı burun akıntısı bi türlü geçmiyordu ilaçlar da çare vermiyordu ameliyata karar verdik Geceleri hep ağzı açık uyuyordu burnu tıkalydı. Ayrıca çocuğum sitüa inversüs totalis yani tüm organlar ters ayna görüntüsü Bu tip çocuklar alerjiye enfeksiyonlara daha yatkın oluyormuş Alerji testleri kalp ekosuna bakıldı Kalpte sıkıntı yok ama fıstık alerjisi var Çok uzattım kusura bakmayın Ameliyat oldu ama bi düzelme yok gene burnu akıyor hırıltısı var Kulaklardan sıvı geliyor hala doktor şütmüşsünüz dedi Damla verdi Ne yapacağımı bilemedim Eski yazıları bayağı okudum Tüpü çıkartmalımıyız tedaviye sizin dediğiniz gibi bactrimle mi devam etmeli Lütfen yardım edin |
|
![]() |
|
elaziz
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 May 2016 Saat 13:59 |
|
10 gün değil 15 gün oldu ameliyat olalı
Bir de ilaç olarak devamlı singulair toz kullanıyoruz |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 May 2016 Saat 20:23 |
|
10 seneden beri bu sahtekarlik cesitini anlatiyorum.. Hastalari; geniz eti-Bademcik alinacak diye ameliyata alirlar, bu yasta bunlar alinamayacagi icin(agiz boslugu ameliyata musade edecek kadar buyuk degildir) Hic gerekmedigi hatta hic bahsi bile gecmedigi halde, kulaklara tup takarlar.. Bu tuplerde genelde, kulak zarina takilamaz ve resmen, kulak yolunun icine dikilir. Bu sekilde, kulak zarinda olmayip, kulak yoluna dikilmis, hicbir islevi olmayan suru ile ameliyat olmus cocuk gordum..
Hicbir doktora gitmeyin, hicbir sey yaptirmayin, hicbir ilaci kullanmayin. Tek careniz, benim yazilarimi okuyarak cocugunuzu kendiniz tedavi edin, darda kaldiginizda, bana yazin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 May 2016 Saat 20:27 |
|
![]() |
|
elaziz
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 May 2016 Saat 03:17 |
|
Cevabınız için çok teşekkürler hocam
Şimdi biz tüpleri çıkarttıralım mı? Akıntı geliyor hala burnu da tıkalı akıyor. Benzer durumdaki bir kullanıcıya linktekileri önermişsiniz http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=37595 Bactirim antibiyotiği önermişsiniz . Damla dakın damlatmayın demişsiniz. Biz de yapalım mı? |
|
![]() |
|
elaziz
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 May 2016 Saat 03:27 |
|
Sitüs inversüs totalis ile ilgili de hocam bi sıkıntımız olurmu
İlerdide çocuk sahibi olamaz gibi |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 May 2016 Saat 19:14 |
|
SAKIN, hicbir durumda; KULAGA damla damlatmayin... Kulaktan hala akinti geliyorsa, Oztaki borusu hala acilmamis demektir, tupleri cikaramazsiniz. Akinti oldugu surece; Bactrim surup, gunde:2x1 olcek(5ml) kullanin. Tabii, Iliaidn damla ya devam edilecek. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
elaziz
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 May 2016 Saat 19:51 |
|
Damla antibiyotik içerikli olsa bile kullanmayalım yani
Serum fiz. Cold mix Birde ballı limon Singulaire devam edecekmiyiz ( bu ilacı 1 yaşından beri düzenli olmasa da kullanıyoruz) doktor ameliyat yapmaya çekiniyordu zaten sitüsü olduğu için daha küçük diye bir de alerik bir bünyeye sahip olduğundan tekrarlar dedi Ama çocuğumuz rahat nefes alamıyordu devamlı burnu tıkalı hırıltılı diye ameliyata karar verdik Doktorumuzda benim evladım olsa ameliyat ederdim dedi Eşimin işinden dolayı özel sağlık sigortasından dolayı ameliyata ücret ödemedik En azından çocuğumuz rahat etsin gelişimini engellemesin diye ameliyat ettirdik |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 May 2016 Saat 03:17 |
|
Gerek yok.. Hepsi aldatmaca... Siz hic bu Turk Cocuk doktorlarinin; Grip teshis ettiklerini gordunuz veya duydunuzmu??? Hepsi Allerji, hepsi Astim..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|