|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
celalberraa ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı celalberraa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 May 2016 Saat 15:19 |
hayırlı günler hocam
oğlumun 1 hafta önce vücudunun her yeri kıpkırmızı ve sivilceliydi sizin eski mailleri okudum giydigi kıyafetten olacagını düşündüm ve hipokort krem kullandım 2 gün içinde geçti.fakat şimdide hertarafı kırmızı sivilcelerle doldu ateş yok kaşıntı var fotograflarını gönderiyorum hocam yardımcı olurmusunuz cildiyeciye gitmeme gerek varmı ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen celalberraa - 22 May 2016 Saat 15:34 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sinek isirigi.. 2-3 hafta ne yaparsaniz yapin, gecmeyecek. Kendiliginden gecer. Kasinti olursa, Systral jel surun.
|
|
![]() |
|
celalberraa ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı celalberraa
hocam sinek ısırmadı 1 hafta önce gösterisi vardı orda pis bir kıyafet giydi daha sonra çıktı ve ellerine sıçradı
belden aşagıya özel bölgesinede sıçradı ve dokundurmuyor acıyor diyor içi iltahaplı sivilce gibi
Düzenleyen celalberraa - 22 May 2016 Saat 21:07 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı celalberraa
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı celalberraa
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Cildiye de gosterin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı celalberraa
hocam çocuk doktoru gördü su çiçeği dedi avil şurup verdi kaşıntısını alır dedi baya kurumaya başlamış dedi
kullanmalımıyım şurubu sizinde görüşünüzü almak istedim.birde leke kalmasın diye bir jel varmış stilex tavsiye edermisiniz teşekkür ederim hocam
Düzenleyen celalberraa - 23 May 2016 Saat 16:45 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Resimler; hem cok buyuk, hem net degil, bir sey diyemeyecegim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|