|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
mmerosejaune ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 May 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 60 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mmerosejaune
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 May 2016 Saat 15:19 |
Kadir hocam merhaba, ben size eski ikiz hastalarınız aracılığıyla ulaşıyorum. benim de 9,5 aylık bir kız bir erkek ikiz bebeklerim var. 8. ayda kan tahlili istendi, sonuçta oğlumda inek sütü alerjisi olduğu söylendi. doktorumuz inek sütüne alerji varsa keçi sütüne de alerjik olabilir diye tekrar kan aldırıp keçi sütüne de baktırdı ve ona da alerjisi çıktı. bugun bir gastroentreloga götürdük, ek gıda olarak yedirdiğim çoğu şeyin alerjen olduğunu, onları kesip duruma bakmamız gerektiğini söyledi. gaita tahlili istedi. x-m diet diye bir surup ve pregomin as mama yazdı. verdiği şurubu devamlı kullanacakmışız. çocukta sert kaka dışında bir şikayet yok. iştahı yerinde, çok hareketli. bugünkü doktor ek gıda olarak verdiğim çoğu şeyin alerjen olduğunu, vermemem gerektiğini söyledi. bu çocuk neyle beslenecek ki? yardımınıza çok ihtiyacım var. http://imageshack.com/a/img924/2704/ZM0D18.jpg http://imageshack.com/a/img924/3613/4xShGE.jpg http://imageshack.com/a/img924/5716/ioplP1.jpg |
|
![]() |
|
mmerosejaune ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 May 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 60 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mmerosejaune
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Once benim dediklerimi bir uygulayin. Ictikleri sutler; Tam yagli olsun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mmerosejaune
öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. bu yazdığınızdan tam yağlı inek sütü içirmemi önerdiğinizi anlıyorum.
şimdiye kadar ben ikizlerime, doğdukları günden beri anne sütü yetersizliği sebebiyle evolvia formul süt kullandım, devam ediyorum. oğlumdaki inek sütü alerjisi teşhisinden sonra golden goat kullandık, fayda görmedik. bunları tamamen keseyim mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Once; 50ml kutu sutu deneyin, bir reaksiyon olmazsa, giderek sayi ve miktarlari arttirin. Bana kalirsa, kaziklandiniz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mmerosejaune
Hocam 50 ml sut verdik dun, bir reaksiyon olmasi icin ne kadar sure gecmesi gerekiyor?
Dun hic kaka yapmadi. Bu bir reaksiyon mudur mesela? Dokuntu, kizariklik vs gorunurde hic birsey yok suan. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sut vermeye devam edin ve Allerji sacmaligini unutun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mmerosejaune
Sagolun hocam, gittigim butun doktorlar endiseme endise katti sadece ve hic birinden elimizde recetesiz cikmadik. Cocuklarim deneme tahtasi oldu.
Istanbulda tavsiye edebileceginiz, guvendiginiz bir doktor tavsiyeniz olur mu? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|