|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MaRaL ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Şub 2016 Saat 23:20 |
![]() kizim 7.5 yasinda hocam,bugun 3 gun oldu atesi devam ediyor,ilk gunu bas agrisi vardi bugun pek rahatsiz olmuyor atesden simdi dilini gordum bu sekil, agizda pek koku yok, ates 38.2 ( dogdugundan beri bu 3. ateslenmeis bunyesi hiç bilmiyordun atesi ) ![]() oglum 6 yasinda , bu sabahatan beri en dusuk 38.5 u gorduk su an 39.5 atesimiz kulagim agiryor dedi iliadin yaptim,gozleri çok agriyormus, basi hafif agriyormus ikiside hapsurup oksuryor tek tuk sizin dedikleriniz disinda bisey vermedim,agri kesici içinde bekliyorum bi yerim agriyor diye aglayan olursa vericem :) durumlarini degerlendirirmisiniz hocam, ilk resimdeki kizimin dili bana sanki sizin tarif ettiginiz beyaz dil gibi geldi agiz kokusu yok ikisindede Düzenleyen MaRaL - 29 Şub 2016 Saat 23:26 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117741 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Pas tabakasinin butun dili kaplamasi lazim ve beraberinde koku olmasi lazim... Ikiside; Grip. Ilgili yazilari okuyun.
|
|
![]() |
|
MaRaL ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
saolun hocam , çocuklar sizinle buyuduler ne dersiniz hep yaptim bagiskliklari saglamdir normalde çok sukur
bu nasil bi illet gripmis , uzun zamandir boyle hasta olmamislardi ![]() yine sizin sayenizde atlaticaz bunuda insallah .. |
|
![]() |
|
hocam kizim iyilesti 5. gunun sonunda hiç biseyi yokdu sukur
ama oglum gecer gibi oldu tekrar ilk gune döndük sanki :( ates yok oksurukden çok yorgun dusuyor, hiç bisey yediremiyorum gunlerdir sadeec sut içeerek ayakda duruyor bi iki lokma da yalvar yakar azginda bisey sokabilirsem kâr sayyorum :( disari yani soguga hiç çikarmadim dediklerinizi yapiuyorum 3 gun boyunca 39 derece atesle durdu mudahale etmedim .. neden geçecegi yere tekrar hortladi bu meret gece uyku yok oksurmekden, gunduz basini kaldiramiyor , yemek desen yok çocuk soldu gitti 5 gunde :( Düzenleyen MaRaL - 04 Mar 2016 Saat 23:33 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117741 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gripler; genellikle:2-3 hafta surerler. Aynen devam.
|
|
![]() |
|
çok saolun
sizinle buyuduler ilaç nedir bilmezler,dogdugundan beri ates varsa bu kdr surmezdi hiç en azindan hafif syrederdi alisik deilim boyle hasta olmasina çok uzuldum :( ama bu gece az oksurdu sanki dune gore ![]() insallah biseyler yemeyede baslarr artikk |
|
![]() |
|
gece az oksurdu demistim
bugun çok iyiyiz , yemek yiyor , yorgun degil oksurugu azaldi iyilesiyor :) yarinda aynen devam ederse hersey pazartesi okula gidebilirmi hocam.. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gider.......
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|