|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
jalee ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Şub 2016 Saat 11:04 |
![]() kadir hocam iyi günler.verdiğiniz cevaplarla ne kadar rahatlıyorum bilemezsiniz.size gerçekten çok teşekkür ediyorum. geçen forumda yazılarınızı okurken bir bebeğin başının arkası düz diye dvit 3 eksikliği yazmışsınız.ve resimde gördüğünüz gibi kızımın başının arkası da doğduduğundan beri böyle düz.hergün düzenli olarak sağlık ocağının verdiği dvit3 ten 3 damla ağzına damlatıyorum. kızım 04.08.2015 doğumlu ve 65cm 8 kg. sanırım fazlası var :) çalışıyorum ve sadece anne sütüyle besliyorum.hergun olmasada haftada 2 kere yoğurt yediyorum.henüz çorbalara başlamadık. başı için yardımcı olmanızı rica eder, iyi günler diliyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117771 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dvit3 Damla; 3 degil, 5 damla verilir. Hizli kilo alanlarda, D vitamini ihtiyaci daha fazla olur. 1 kilo fazlasi var. 1- YUZ USTU yatirmaniz sart.. Sakin Turk doktorlarinin sacmaliklarina kanmayin, eski mailleri okuyun. 2- 3 ay sure ile, gunde 10 Damla Dvit3 verin, Sonra 1 yas bitene kadar, 5 damla verin.
|
|
![]() |
|
jalee ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam cevabınız için çok teşekkürler. dün yanıtınzı okuduğumda kızımı yüz ustü yatırmaya çalıştım ama nafile.. butun gece uyumadı.
1- altına yastık koyup mu uyutmalı , yastıksız mı ? 2- sağlık ocağının verdiği kızmızı ilacı da kullanmıyorum.başı böyle düz diye onu da kullanmalı mıyım? cevabınız için şimdiden teşekkürler.. iyi günler..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117771 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Yan yatirin. En azindan, kafasinin arkasina agirlik binmez ve duzelme imkani olur. 2- "kirmizi ilac" ??????? D vitaminimi??? Demir ilacimi???
|
|
![]() |
|
Vegaferon oral damla. Hergun yedi damla
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Demir ilaci... SAKIN vermeyin...
|
|
![]() |
|
hocam cevabınız için teşekkürler.2009 doğumlu kızım için zymaflouru tedarik edemediğimizden ,d-florvit500
olanı kullnsak olur mu. 04.08.2015 doğumlu kızımada kullanabilir miyiz.. teşekkürler iyi günler.. |
|
![]() |
|
hocam 2009 doğumlu kızım sabah uyandığında hep bi karın ağrısı şikayetinde bulunuyor. eski forum yazılarınızı okurken karşılaştım ''''1- Apandisit gibi durumlarda, agri devamlidir, hic gecmez ve an-be-an siddeti artar.
2- Barsak solucani yapiyor olabilir. Once; 1 olcek Andazol surup icirin, ikincisini de; 10 gun sonra icirin. Ilk ilactan, bir gun sonra iyilesirse, agri barsak solucanlarindan imis demektir. 3- Ishal yapici bir mikrop olabilir, kakayi takip edin. '''' barsak solunucanı kaşıntı yapmaz mı . kızımda sadece karın ağrısı şikayeti var. cevabınız için şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|