|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Seda clky ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Seda clky
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Oca 2016 Saat 23:21 |
İyi geceler kadir bey bnm kizim pzt gunu ateslendi gece havlar seklinde oksuruk olunca dr goturdum krup oksuruk ates vardi.dr sudafed yesil olandan leoctive surup otrivine spry pedifen verdi gece fenalasirsa acik havaya cikartn dedi..ilaclar hemen etki etti aukur daralmadi gece kruptan sonra dedginz gibi grip seyrediyo suan ama sudafed yesil olan etki etmedi burun akintisina acaba maviden mi kullansam bu arada balgami cok yogun degil bikac gun evvelki gibi..napmam lzm ilac yeterlimi atesi yine devam ediyo ama 37,7-38,5 civari sizi takip ediyorum benide aydinlatin lutfen.
|
|
Kuzucuklarin annesi kerem Eylül
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117861 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, Sudafed'in hicbir turunu kullanmayin. Yoksa, hastalik gogusune iner, hiriltilar baslar.
Eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
|
Seda clky ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Seda clky
Hocam telas yaptim simdi ne kullanmam gerek peki allah askina yardmci olun bana bn araniza iki gun evvel katildim okuyorum eski yazilarinizida..Lutfen bana donus yapin hocam ne kullanayim ne yapayim cocuguma gogsune inmesn hocam oglumda cok cktm kizim bronsit olsun istemiyorum.Yalvaririm hocam napmam grk sizden bilgi istiyorum
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Seda clky
Birde hocam balgami var burundan genize akiyo balgamli oksuruk var ne kullanaym cocuguma nolur yardm edin
|
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117861 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Limonlu bal,Serum fiz ve ColdMix kullanin...
SAKIN: Hicbir oksuruk, Soguk alginligi veya astim ilaclarini( Aferin, Peditus, Asist, Zaditen, Sudafed, Actifed, Ventolin, Flixotide, Pulmicort, Deloday, ve sonu"-Cold" ile biten) kullanmayin. Eski mailleri okuyun ve gunumuz Turkiye'sinde, ailelerin doktorlar tarafindan nasil; 3 Safhada( Sag kalanlarda 4 Safhada) Sahtekarlik yapilarak kaziklandiklarini iyi ogrenin... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Seda clky
Tesekkur ederim hocam allah razi olsn oglen biraz limon sıktim icine bi kasik kestane balim vardi karistirdm kasikla surup gibi yrm cay bardagina yakin verdm sanki cocugum daha dinclesti istahi yok zorla brz brz corba yediriyorm bol bol yazilarinizi okuyorm hocam.İns burun akintisida normale doner bgn 5.gunu cunku.birzdn ihlamur verip terleteyim diyorum yazinizda teriyle atar demissiniz cunku.ilac kullanmicam hocam tskkr ederm
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
2-3 hafta surecek, merak etmeyin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Seda clky
Tesekkur ederim ilginize hocam.Gece bogazina balgam takildi sanirim korkup agladi oksurunce korkuyo bogazimi aciyo anlamadm ama dediginz seyleri uygulamaya dvm edicem burun akintisi aksam azaldi bikac damla anca geldi suanlik tek sikintimiz balgamli oksurugu hocam.sagolun tekrar.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|