Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gaz & Karın Ağrısı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Karın agrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKarın agrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
serem5 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 67
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı serem5 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Karın agrısı
    Gönderim Zamanı: 27 Oca 2016 Saat 22:41
4 yaşında bir oglum var, 15 gündür ara ara ama neredeyse her gün karnım agrıyor diyor ( göbek cevresini gösterip) bu sırada terleyip, iki büklüm oluyor, karnını tutuyor oyun oynuyorsa bırakıp yanımıza geliyor, ovduruyor karnını,10-15 dakika sonra normale dönüyor, bir gece böyle olunca korkup acile gittik herhangi birseyi olmadıgını söylediler, yeme içmesine dikkat ettik nispeten daha az söylüyor ama bu kadar uzun olması her gün ara ara bunu söylemesi bizi ürküttü acıkcası, ates, kusma, mide bulantısı, kabızlık yok... Hayatı normal, gaz olabilir mi dedik, cünkü gegirme de oluyor sık sık... Hocam sizce bu karın agrısı nedendir? Bi uzmanın görmesi gerekir mi?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117645
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Oca 2016 Saat 07:57
Barsak solucani olabilir.
Bugun 1 olcek (5ml) Andazol surup icirin, 10 gun sonra, 1 olcek daha icirin.
2 gun sonra, sonucu yazin.
Yukarı Dön
serem5 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı serem5 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Oca 2016 Saat 23:19
Tesekkürler hocam, bugün poposunun kaşındıgını söyledi 3-4 kez, eczanede andazol şurup bulamadık yerine sitraks verdiler mecbur içirdim onu, hata mı ettim bilemedim? Andazol bulup vereyim mi yarın?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Oca 2016 Saat 06:32
Sitrax, sadece "Kil kurtlarina" etki eder.  Sansiniza.  Kil kurdu degil ise, agri devam eder.
Yukarı Dön
mrb Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 205
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mrb Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Oca 2016 Saat 11:20
hocam benim kızım da çok iştahsız ve karnım ağrıyor diyor özellikle sabahları kahvaltı edince. Sipraktin tavsiyenizle verecektim ama bu gunlerde burnu aktığı için yine sizin maillerinizde okudugum uyarılarınızdan dolayı beklıyorum. kıl kurdu ya da bagırsak solucanıyla  ılgılı şüphe duyabılmemız ıcın baska nelerı gozlemlemelıyız?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Oca 2016 Saat 18:24
Her turlu "Barsak kurtlarinda" istah anormal artar.. "Karninda Kurt varmis" gibi yer!!!
Yukarı Dön
serem5 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı serem5 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Şub 2016 Saat 21:30
Hocam ogluma ilacı verdikten sonra şikayetleri bitti, 5-6 günden beri hiç karnım agrıyor demedi ama bugün yine başladı, sabah uyandıgında karnım agrıyor dedi ve gece söyledi sanırım kramp tarzı agrılar bunlar çünkü iki büklüm olup terliyor, şimdi ne yapmam gerekir? Uzmanın görmesi gerekir mi? 2. Dozu vereyim mi?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Şub 2016 Saat 06:34
2. dozu zaten, her halukarda vermeniz gerekir. Andozol verdiniz degilmi??? Sitrax ile olmaz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.