|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
güneşimoğlum ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eki 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 252 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı güneşimoğlum
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Oca 2016 Saat 20:28 |
Kadir hocam merhaba,ilk önce iyiki varsınız diyorum sayenizde hastalığımızı ilaçsız atlatıyoruz.geçen ay bronşiolit teşhisi konuldu.antibiyotik Aferin ventolin bricanly verildi.sadece bricanly kullandım ve tabi sizin tavsiyelerinizle çok şükür atlattık.şimdi sorum oğlum bugün boynum ağrıyor dedi.baktım sağ tarafta beze oluşmuş ve halsiz biraz ateşlencek gibi duruyor.sanırım boğazı rahatsız, sizce ne yapmalıyım.doktora gitmek istemiyorum.yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
|
|
![]() |
|
güneşimoğlum ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eki 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 252 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı güneşimoğlum
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yazmayı unutmuşum oğlum 5 yaşında hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118293 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu tablo ile; hicbir sey yapmaniz gerekmez.. Takip edin 1- Beze aniden, bir gecede, yumurta kadar sisirse. 2- Bezenin ustunde kizariklik ve/veya hassasiyet olursa. 3- Ates yaninda; agizda koku ve dilde pas olursa, gorusuruz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı güneşimoğlum
Merhaba hocam,dün gece ateşi 38 oldu sonra ilaçsız düşürdük.aklıma takılan bu sene anaokulunda KKK aşısını istemedim.sağlık ocağında yaptırıcaktım.henüz olmadı ama kabakulak olma ihtimali varmı.boynum ağrıyor diyor,halsiz ve burun akıntısı başladı.sanki tek taraflı hafif şişme var.eğer kabakulaksa ne yapmalıyız hocam teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118293 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kabakulak, viral bir hastaliktir, tedavisi yoktur, kendiliginden gecer. EGER; ilk yapilan,KKK asisi 1 yasindan sonra yapildi ise, hayat boyu korur. 9 aylik yapildi ise, korumaz. Kabakulakli hasta eksi ve sert gidalari yiyemez, hemen agrisi artar. Ayrica da; Kabakulak sisligi; cene kemiginin, hem altinda, hem ustunde, esit sislikte olur.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı güneşimoğlum
Hocam rutin aşıları yapıldı ama hatırlamıyorum şuan,yemek yerken ağrısı yok.tek söylediği tek taraflı boyun ağrısı ve beze dediğim lenf bezi fındık gibi elime geliyor,babası geçen hafta farenjit geçirdi bulaştırmış olabilir mi,takibe devam ediyorum hocam doktora gitsem eminim antibiyotik vericek beklemedeyim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı güneşimoğlum
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı güneşimoğlum
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|