Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ARKADAŞLAR SİZDE BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumARKADAŞLAR SİZDE BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nilgün Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 45
Mesajın Direkt Linki Konu: ARKADAŞLAR SİZDE BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ?
    Gönderim Zamanı: 11 Şub 2008 Saat 14:15
hocam 6 aylık ikilzerim var kızımın yemesiyle ilgili çok sorunmuz kalmadı ama oğlum ne yedirisem yedireyim 2 oyalarsakta en geç 3 saatte uyanıyor ve ackıyor özellikle geceleri muz gibi tahıl maması gibi mamalar verdik ama gene aynı 50 cc de yese 100 cc de yese aynı nasıl bi yol bulmalıyım ayrıca bişey daha sormak istiyorum.ek gıdaya başladığmızdan beridir çorba yediremiyorum ne yapmalıyım nasıl çorba yedirebilirm hazır sebza mamalarını kullansam olurmu? günlük nasıl bir beslenme proğramı uygulayabilirm.kısaca bir örnek verebilirmisiniz?kilosu oğlumun 9500 kızımın 8100
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Şub 2008 Saat 11:28
Merhaba...
Bebeğiniz iştahlı...  Bu nedenle memnun olmalısınız. Siz yapılması gerekenleri yapmışsınız. Genellikle önerilenler bunlardır. Kaldırmak istediğiniz öğünü sulandırmak da bir diğer yöntemdir. Deneyin bakalım... Sevgiler...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.