|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Deniz Türk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Deniz Türk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Oca 2016 Saat 14:16 |
![]() Merhaba Kadir bey , Linkteki ciğer filmi ( umarım açılıyordur) 9 yaşındaki bir erkek çocuğuna ait Doktor Antb. tedavisine başlamış enfeksiyon demiş. 14 gündür kullanmışlar 250 Ml ( ilacın adını alamadım) iyileşmeyince hastaneye yatıralım denmiş aile yatırmamış bu seferde ikinci doz Antb.tedavisine başlanmış.aile kararsız çaresiz Bir sahtekarlıkla mı karşı karşıyalar Kadir bey ? nedir filmdeki ciğerin durumu sizce ? Saygılarımla, |
|
Okyanus
|
|
![]() |
|
Deniz Türk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Deniz Türk
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey , bilgi geldi şimdi antibiyotiğin adı : MACROL 250 ML
Saygılarımla, |
|
Okyanus
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Deniz Türk
![]() Kadir bey iyi akşamlar, İki arkadaşımdan da bugün bana çocukları ile ilgili danışma oldu üst üste denk geldi aynı konu içinde yazayım dedim . linkde ki resimdeki diğer erkek çocuğunda ki sorunun ne olduğunu bulamadık doktorada gitmedi annesi. Tüm kış süren bitmeyen öksürüğü olan sinüzleri dolan tıkanan vede alerjik apotik cildi olan bir çocuk bu . 5 yaşında. Annesi acaba sinüzlerdeki tıkanıklık kulağamı vurdu diye düşünüyor ama ağrı yok bana mantıklı gelmedi . Sadece bactroban krem sürmüş şimdilik sizin görüşünüzü almak istedik ... Saygılarımızla, |
|
Okyanus
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Akciger filmi tertemiz.. Hayret bir seyki, duzgun ve nefes alirken cekilmis cok net bir Rontgen... Boyle bir Rontgen de bile, "enfeksiyon var"
diyen hiyari tebrik etmek gerek.. Akciger filmi tertemiz, en ufak bir leke yok. 2- Antibiyotiklerle tabiiki iyilesmez, zira Grip geciriyor.. Uyanik, akli sira hastaneye yatirip, kendine is cikaracak. Sadec benim Grip icin anlattiklarimi uygulasinlar. Kulaga gelince, tahris olmus, Fenistil jel sursunler. Soguktan-sicaga; cikinca veya girince de olur.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Deniz Türk
Teşekkürler Kadir bey,
Saygılarımla,
|
|
Okyanus
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|