|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
haticesus ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ağu 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haticesus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Oca 2016 Saat 17:06 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
haticesus ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ağu 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haticesus
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam iyi gunler.2 hafta once cok usuyorum diyerek hastalandi surekli yatti yedigini kustu. 2 gun sonra yine usuyorum demeye basladi atesi 38.5 olmus.aksama gecti atesi.istahsizligi devam etti bu arada ve 4 gun sonra yine birden usuyorum diyerek ateslendi.gece ates dusurucu verdim atesi dustu ertesi gun aksama kadar.aksam yine ateslendi gece ates dusurucu verdim.bu sefer once dusmedi ama sabah atesi yoktu.bu arada ust bacaginda ve cenesinde once sivilce dedigim ciban gibi biseyler vardi ve iltihap akiyordu.dokuz eylul universitesine goturduk.doktor muayene etti ve viral enfeksiyon dedi.lenf bezlerinde sisme var biraz yapacak birsey yok dedi.
Hocam bir hafta gecti o gunden bugune tekrar ateslenmedi.bacagindaki sivilce hala kabuklu.hastalanmadan yuzunde ve bacaginda sivilce cok vardi.ben de bu cocuk ergen gibi sivilce cikariyor diye dusunmustum. Hocam ben bu sivilceleri merak ettim doktor onemli degil dedi ama bacagindaki yara gibi hala cenesindeki gecti izi var.hem bacagindakinden hem de cenesinden iltihap akiyordu surekli
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haticesus
![]() Bacaginin son hali
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119235 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hayret... 9 Eylul Universitesinde, adam gibi doktorlar var demekki!! Cok sansli imissiniz. O yaralar, Stafilokok enfeksiyonlaridir. Bir defalik, kulak cubugu ile, Batticon veya Betadin surun, kuruduktan sonra, gunde:3x1 Thiocillin pomat surun. Grip icin; sadece Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin. Okumaya devam.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haticesus
Cok sagolun hocam evet grip icin dediklerinizi uyguluyorum sagolun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|