|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gamze82 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eyl 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ara 2015 Saat 11:08 |
Hocam 7 aylık booglum var geçtiğimiz hafta ateslendi ateşin peşine burun akıntısı basladi şimdide burnu değil genzide tikali çok zor nefes alio öksürük te yapio serum fizyolojik le otribebe bebe kullaniorum hiç bi işe yaramio uyku uyuyamio çocuk 2 ay evvel döküntüleri olmuştu vücudumuzda doktor süt alerjisi dedi ozaman da hiriltisi vardı alerji doktoruna ventolin flicsotid hava verdi onları kullaniosun ama şimdi hiç biri ise yaramio genzide çok tikali çok hiriltisi var ne yapmam lazım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- "Sut allerjisi" teshisi, PALAVRA!!! 2- 2 AY EVVEL, 6.HASTALIK GECIRDI!! Ne allerjisi!!! 3- SAKIN: Ventolin kullanmayin. Bu kadar kucuk cocuklarda, Astim olmaz ve bu ilac, bebeklerde tasikardilere ve ani olumlere sebep olur. 4- Hele Flixotide gibi kortizonlu spreyleri 7 aylik bir bebege vermesi cok tehlikeli bir davranis.. SADECE: Serum fiz kullanin, eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
gamze82 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eyl 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam hiriltisi 15 gün oldu devam ediyo anne sütü alıyo ama ben süt ürünü yediğim vücudu değil poposu nezaman yesem kabario peki neden kabarık çok sikintidayim herseyin içine bakar oldum süt ürünü varmı diye ek gıdaya geçtik artık sutum yeterli gelmio kahvaltı yediremiorum sebze corbasi ndan başka çorba yediremiorum verdiğim zaman böyle genzide tikaniodu bu Bedir anlamadim aptal etti doktorlar beni çocuk doktoru muzda alerji doktorunuzda ventolin le flixodite kullanmak zorunda olduğumu soyluyo birde cildi aşırı kuru kantin yağıyor hakiki zeytin yağı karışımı sürüyorum her banyoda sonra başka yapmam gereken bişey varmi
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kantoron yağıyor hakiki zeytin yağı karışımı sürüyorum cildine yanlış yazmisim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cildine; SADECE "Bebe yagi" surun... O surdugunuz yag(!) tahris edebilir. ".... muzda alerji doktorunuzda ventolin le flixodite kullanmak zorunda olduğumu soyluyo ".. Bakmayin o sahtekara, Astim ilaclarini allerji ilaci diye verir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|