|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zehracan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ara 2015 Saat 01:12 |
Hocam öncelikle mrb. 38 aylık kızımın 2 haftadır oldukça kıvamlı burun akıntısı şikayeti var. Yaklaşık 5-6 gündür de kusuyor. Özellikle de yattıktan yarım saat sonra civarı ağlayarak. iştahı da yok zaten iştahlı bir çocuk değildi. Iyice zayıfladı. Hocam ne doktora götürdüm ne de ilâç verdim size sormadan. Yalnız endişelenmeye başladım. Acaba rahatsızlığı nedir? Ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hem Grip, hem kusmalari; Domuz Gribi oldugunu gosterir. SAKIN: ilac/antibiyotik kullanmayin. Sadece, cok kusarsa, Emedur100 fitil, gunde:2x1 kullanin.
|
|
![]() |
|
zehracan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam peki ne zaman geçecek bir süre söyleyebiliyor musunuz? Açıkçası cok kaygılandım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski mailleri okuyun. Yoksa suallerinizin arkasi gelmeyecek.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|