Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bronşiyolit
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBronşiyolit

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sedamat Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 13
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sedamat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bronşiyolit
    Gönderim Zamanı: 16 Ara 2015 Saat 17:28
Merhaba hocam kolay gelsin. Cumartesi bir dostumuzun buz gibi evine gittik üsüdüğünü hisettm. Ertesi gün öksürük geldi özellikle sabahları dolu dolu. Bugun dra gttik bronşiolit başlangıcı dedi. Ventoşin pulmicort verdi. İlaç vermedi. Bebeğim 6 aylık 8550 kg.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118149
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2015 Saat 18:41
1- Usutmekle hastalik olmaz...Rahatsiz olunur.
2- Bu tip hastaliklar, mikrop bulastiktan, 1 hafta sonra baslarlar..
3- ".. Ventoşin pulmicort verdi. İlaç vermedi ..."   Ne yani; bunlar ilac degilmi???
SAKIN, her iki ilacida kullanmayin.. Bu ilaclar, "Sahtekarligin:1.Safhasi" ilaclardir...
Tamami 3 Safha olan bu meshur  sahtekarligi iyi ogrenin... 
Siz hic Turk Cocuk doktorlarinin; Grip teshis ettiklerini gordunuzmu???
Eskiden hepsine Astim diyorlardi, 2015 den beri Bronsit diyorlar.

Ventolin'in icini iyi okuyun...:

"  .. 6 yasindan kucuk cocuklarda guvenilirligi ve etkinligi bilinmemektedir." der.. Pust, 6 aylik cocuga veriyor.
Kesin carpinti yapar...
Siz sadece; Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin, eski mailleri IYI OKUYUN.. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Ara 2015 Saat 18:44
Yukarı Dön
sedamat Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sedamat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2015 Saat 19:33
Bal vermemiştim 6aylık diye bal vermedim. Saakıncası yok mu. Burun akıntısıveya tıkanıklığı yok bu arada.
Yukarı Dön
sedamat Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sedamat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2015 Saat 20:33
Kusura bakmayın anlatamadım meramımı. Bebeğimin akıntısı ve tılanıklığı yok burnunda. Bu hırıltı için tek söyleyeceğinz bal mı ve 6 aylık bebek için güvenli mi? Nolur tekrar tekrar yazmamn kusuruma bakmayın. Biraz telaşlandım nebul elimde öylece kaldım.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ara 2015 Saat 00:33
Olsun. Genede, Serum fiz yatar vaziyette, burun deliklerine; 10'ar damla damlatin, genizdeki hirilti yapan akintiyi giderir..
Eski mailleri okuyun, cok anlattim, bal vermenizde hicbir sakinca yoktur.
SAKIN: Ventolin, Pulmicort gibi ilaclari kullanmayin...
Cok okumaniz gerekli cok...
Yukarı Dön
sedamat Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sedamat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ara 2015 Saat 19:03
Merhaba. Öksürügümüz aynen dolu dolu devam ediyor. Vent pulmıcort yasa bir ilaç vermıoyım bugun 10. Gun. Kont girtik. İlac vermediğin için geçmiyor dedi. Ben size güveniyorum vermeyeceğim ama tanıdan da suphelenmeye başladım. Sadece dolu oksuruk var bugun 10. Gün. Özellikle sabahları artıyor. Çok sukur başka şikayet yok ama gerileme de yok. Normal suresı varmıdır bu oksurugun? Bundan sonra ates beklermisiniz? Saygılar
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2016 Saat 20:08
Gripler zaten, ortalama; 2-3 hafta surer. Hele kis mevsiminde; pes pese olduklarinda, aylarca ayni sikayetler devam edebilir.
SAKIN: Turk doktorlarinin Astim veya allerji  palavralarina kanmayin.
Yukarı Dön
sedamat Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sedamat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2016 Saat 11:46
Merhaba dr bey. Artık sabrımız tukenıyor hersabah iyiye gideceğine kötüleşen dolu dolu öksürük. O öksurdükçe bende ağlıyorum artık. Geçer diye bekliyorum ama artarak devam ediyor. Cevreme karşı dirreniıyorum ilaç vermemek adına dr artık mac.ol başlayalım dedı. Herkes sen bu hale getridin ver buharlarını ılaclarını dıyor. Öyle zor durumdayım kı 3 haftayı gectı. Burnunda da hıkırtı var. Dedıklerınız dısında bjrsey yapmıyorum. Lutfen yardımcı olun. Korkuyoruz. Iyı gunler
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.