Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Zaturre bronsit bronsiolit gogusten gelen sesler
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumZaturre bronsit bronsiolit gogusten gelen sesler

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kirazbebek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 177
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kirazbebek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Zaturre bronsit bronsiolit gogusten gelen sesler
    Gönderim Zamanı: 28 Kas 2015 Saat 10:39
Sevgili kadir bey geceden beri kucagimda gogsunden sirtindan acayip sesler cikan hiriltili bebegimle sizin eski maillerinizi okuyup arastiriyorum..ki 6 yasindaki kizimin son 3 yilinda sizinle tanistim ve ilacsiz tedavi ettim cok yiprandik o ayri mesele sabretmesi zor cocugun aci cekerken..ben aklimda kalanlari yazmak istiyorum
"Zaturre: Akcigerlerin ifrazat ile dolmasi hadisesidir"demissiniz
Brosiolit ya da bronsitin tedavisi yoktur bal limon buhar banyosu cold mix yerine gore tabiibunlar ve illiadin demissiniz ozetle yazarsam..
Kizimin su an resmen balgam dolu gogsu korkumdan dra gidemez oldum..dr a gitsek bu durumlarda teshis zaturre bile bronsit bronsiolitbile olsa wbc miz nirmal sinirlar icerisindeyse dilde pas agizda koku yoksa disimizi skp evde atlatmaya calisicaz oylemi dogrumu anlamisim?gogsu catir catir ses gelse bile mi?
Durulu Günler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120082
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Kas 2015 Saat 17:33
Atesi yoksa, WBC dusuk ise, oturun evde...
Zaten; benim "kullanmayin" dedigim ilaclari kullanmadiginiz surece, hic bir sekilde Hastanelere ihtiyaciniz olmaz... 35 sene muayene hekimligi yaptim, bir tane bile hastami, hastaneye gondermedim..
Brosit; Bronslarin daralmasidir, hakiki Bronsitler, "Brons acici" ilaclardan fayda gorurler. Griplere, bu "Bronsitte kullanilan ilaclar" verilirse, hastanelik olursunuz... Turkiye'deki hastanelerdeki hastalarin %90'i bu sekilde doktor hatasindan hastanede yatmaktadirlar.

Bronsiolit, Gribin goguse inme durumudur, bir tek; Grip tedavisine   ilaveten, Perebron kullanarak oksurugu arttirmaniz yeterlidir.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kirazbebek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Kas 2015 Saat 18:57
Hocam hastaneye geldik. Tam olarak teshis nedir diye.
Dr cigerleri dinledi bronsiolit dedi kulak ve bogazda bisey yok.
Ama akciger filmi ve hava tutulmasi gerek dedi.
Biz hava ve filmi yaptirmadik.zaten teshis konulaun diye gelmistik..bize kizdi dr bey ama..
kan tahlili istedigimizi soyledik. Antibiyotiklik birseyin olmadigini soyledi.
Gerek yok desede israrimiz sonucu tam kan sayimi yaptiriyoruz.hamileligimde d vitamini eksikligim olmustu o yuzden d vitamininede baktiriyoruz...teshis bronsiyolitmis hocam kan sayimini cikinca yazicam..hasta oldugu icin dogru cikmaz dedi sonuclar dr bize...
Wbc dusuk cikti hocam 10.36
Durulu Günler
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Kas 2015 Saat 19:06
WBC:10.36..... En azindan, Antibiyotik gereken durum yok..
Geriside hic onemli degil, hic ilac vermesiniz bile kendiliginden duzelir.

Zaten; antibiyotiklik bir durum olsa idi; agizda pis bir koku ve dil ustunde kalin bir pas tabakasi olurdu.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kirazbebek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Kas 2015 Saat 19:24
Evet hocam bunlarin hepsini ezberledim okumaktan..zaten sizin dediginizden disari cikmadk cikmayizda Allah guc kuvvet versin size..perebron oksurugu arttirmak icin ilaveten yazmissiniz balgamini rahat atmasi icin mi?daha bunu okumamisim😐Labarotuvar yetiskin degerleri girmis maalesef:/ bir de akciger filmi istemesinin sebebi muayne bulgulari yetersiz olabilirmis..filmde daha net gozukurmusmusmus...hava tutmazsak iyice sksabilirmis zor durumda kalabilirmisiz..bunlar nedir?yaziklar olsun tekrar okuyup tip kazanasim var inadina!
Durulu Günler
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kas 2015 Saat 05:42
WBC degeri, dusuk, kesinlikle Antibiyotk gerekmiyor, Zaturre filan da yok...
Cakallarin gazina gelmeyin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.