|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hacizade ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eyl 2008 Konum: Sanliurfa Durum: Aktif Değil Puanlar: 172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Kas 2015 Saat 18:15 |
Merhaba doktor bey;
Kizimiz reyyan 10aylik.9700gr. Sutum yetmedigi icin 2. Aydan itibaren 3ay kadar mama verdim malesef. Su anda bir ogun muzlu sut ,bir ogun yumurtali sut ,bir ogun de corba kofte balik ne olsa... ancak reyyan bir kerede 300ml sut-karisim kesin iciyor. Yatarken biberon veriyorum. Doyunca soylene soylene uyuyor kendisi. Bu sekilde uyumaya alismasi midir sorun acaba? Mesela aksam balik yedi. Sut vermek istemedim. Biberona azcik su koyup yatagina koydum. Ama azar azar verdigim 100ml sut icmeden yatmadi. Daha olsa icerdi bence. Azcik aglandi uyudu. Sabah uyandiktan 2saat sonra birde oglen uyuyor. Sut icmeden de yatmiyor. Bu arada eser miktarda sutumle emziriyorum. Cok dikkatliyim ama biryerde yanlis mi yapiyorum diye tedirgin oldum. Kilolu olmasi beni endiselendiriyor. Miktari azaltip aglaya aylaya uyumasini mi bekliyim? Gunduz uykusunu 1e mi dusureyim? Cunku 2 kere uyudu mu 4ogun oluyor sanki. 600 700ml sut iciyor. Tesekkurler...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Balik ile yogurt-sut'un bir baglantisi yoktur. Sadece Musevilerde boyle dini bir yasak vardir.
Sutunu icirin, balli sutu IPTAL edin... Duz sut verin. Yumurtayida pismis verin. Artik "Mama" vermiyorsunuzdur, umarim... Gunduz uykularini azaltabiliyorsaniz, azaltin. |
|
![]() |
|
hacizade ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eyl 2008 Konum: Sanliurfa Durum: Aktif Değil Puanlar: 172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Doktor bey, balli degil muzu sutle cirpiyorum ogun olarak hergun bir muzu veriyorum boyle. Bir de rafadan yumurtayi bazen kasikla bazen aute cirpiyorum.aksam uykusu oglen uykusuna gore 5 7 arasi yatiyor. Bazi gece sabah dek uyuyor bazen bir iki emiyor. Gece agladigi oluyor autum az cunnku eminim ama alismaain diye gece sutu vermiyorum. Fazla uzatmadan uyuyor. Dogru mu yapiyorum? Gunduzde ogun arasini acmak icin emziriyorum arada.belki 20 30cc ancak geliyor Sutum birkerede. Bir kerede 300 350ml sut cok degil mi? Toplamda gunluk ne olmali? Aglatiyim mi azaltip? Midesi mi fazla genisledi ki ? son olarak, ytagina koyup uyku onceai biberonu vermem yanlis bir aliskank mi olsturdu?
Tesekkurler
Düzenleyen hacizade - 20 Kas 2015 Saat 22:18 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sutte ust sinir YOK!!! Alt sinir; en az 600ml sut.
Gece emzirmek yeterli oluyorsa, sut gerekmez. Yetmez ve isterse verin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|