|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ipekcik ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 78 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Eki 2015 Saat 20:14 |
Merhabalar hocam..16 aylık oğlum 3 gündür ateşli ve halsiz iştahsız, yalnızca beni emiyor, ağlıyor sık sık..grip oldu burnu akıyor..Günde 1 yada 2 kez pis kokulu sulu kaka yapıyor.. Elleri ve ayakları buz gibi ve kolları, el ve ayakları damarlı görünüyor, beyaz tenli olmasına rağmen koyu renge döndü..dilinin bademciğe yakın olan kısımları beyaz görünüyor, önler pembe-normal renkte..
Ateş çok huzursuz ettiği için calpol ve dolven verdim dönüşümlü.. Ne önerirsiniz? Çok teşekkür ederim... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski mailleri okuyun.
Bu yasta; "Donusumlu" calpol ve Dolven verilmez, cocugu komaya sokarsiniz, kol ve bacaklarda, dolasim bozulur, morarmalar baslar.. Bu yasta: Gunde en fazla: Calpol:3x1olcek ve Dolven :2x1 olcek alabilir. Bunlarin ustundeki dozlar zehirlenmeye sebep olurlar. Ciltteki koyulasmalar, ilac zehirlenmesi arazlaridir, en yakin hastaneye gidin. |
|
![]() |
|
ipekcik ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 78 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ilaçları dönüşümlü vermekten kastım, üç günde sadece sabah yarım ölçek calpol verdiysem akşam yarım ölçek dolven verdim, daha fazla vermedim yani reçetelerindeki oran ve zamanlardan çok çok az verdiğimi ifade etmeye çalışmıştım..tam ifade edememişim kusura bakmayın..
Eski maillerde bu gibi durumları domuz gribi lehinde görüyorsunuz, doğru mudur? Bebeğim ateş nedeniyle çok keyifsiz ve gün boyu ateşli..gündüz 38 civarında olan ateş geceleri 39 u geçiyor.. Ne yapmamı önerirsiniz? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Belirttigim dozlarin ustune cikmadi iseniz, bir problem olmaz...
Grip yaninda, mide-barsak problemlerinin olmasi, Domuz Gribi lehinedir, ama pratik bir degeri yoktur. Zira ayni siradan Gripler gibi ele alinir. Atesi;4-5 gun surer. ates ile ilgili makalelerimi ilk sayfadaki yazarlar bolumunden okuyun. Listenin en altinda. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam çok teşekkür ediyorum, sizin sayenizde bir gribi daha ilaçsız atlattık 😊Bugün bebeğimin ateşi çıkmadı, keyfi yerine geldi, burun akıntısı devam ediyor.. Limonlu bal ve serum fizyolojiye devam 😊
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|