|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
emre27 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 61 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Eki 2015 Saat 19:07 |
hocam 3 ekim de ates burun akıntısı dr.gittik agumentın ve aferim
kullandık düzeldi.dünden beri ateş var 38,3 kadar cıktı...ayaklarının bacakların agrıdığını soyluyor.gittim
tahlil yaptırdım...sızce ne yapmalıyım.saygıyla
|
|
![]() |
|
emre27 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 61 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kanda cpr 104 üst degeri 10 görunuyor
MPV 6.1 MO 1.14 HEMOGLOBIN 11,9 DİGER DEGRLER ARALIKTA GORUNUYOR |
|
![]() |
|
LÖkosit 9,26
mo% 12,3 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip geciriyor, Antibiyotik gerekmez.
Anemisi YOK! Sadece Grip icin anlattiklarimi uygulayin, eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
|
hocam öncellikle çok tesekkürler...simdi baska bir hast.acilinden geldim...ordadA crp 12,35 yuksek
fakat orda wbc 11,59 çıktı....wbc aralıgı 4 10.5. farenjit dedi..pensilin ded yaptırmadım.ama sabah cocuk dr. gorsun bogazda kızarma var ama...ates ve bacak agrıları ve istahsızlık dısında bişey yok.dolven verıyoruz sadece..boyle devam edelim mi...SAYGIYLA |
|
![]() |
|
hocam öncellikle çok tesekkürler...simdi baska bir hast.acilinden geldim...ordadA crp 12,35 yuksek
fakat orda wbc 11,59 çıktı....wbc aralıgı 4 10.5. farenjit dedi..pensilin ded yaptırmadım.ama sabah cocuk dr. gorsun bogazda kızarma var ama...ates ve bacak agrıları ve istahsızlık dısında bişey yok.dolven verıyoruz sadece..boyle devam edelim mi...SAYGIYLA |
|
![]() |
|
birde burun tıkalı tabiki temizlemeye calıştım ama midesini bulandı ve cıkardı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Soylenenlerin tamami; tipik Turk doktor sacmaliklari...
Antibiyotik kesinlikle gerekmiyor. Aptallar daha hala Cocuk kan degerlerini Eriskin "referans" degerleri ile karsilastiriyorlar.. Yapilan bu salakligi suratlarina soyleyin. Gitsinlerde, cocuk kan degerlerini ogrensinler.. CRP'nin yuksek cikmasi; antibiyotik kullanimini gerektirmez.. Her turlu enfeksiyonlarda, Gripler dahil, hucre yikimi olan her durumda,CRP yuksektirler..Sakin CRP sacmaliklarina kanmayin. Turk doktorlari; CRP'nin ne oldugunu ve nerelerde kullanildigini bilmedikleri gibi; Enfeksiyon ile Enflamasyon arasindaki farki da bilmezler, boyle sacmalar dururlar.. Asagidaki yaziyi gozlerine sokabilirsiniz.. " Doctors commonly order CRP levels to check the status of inflammatory conditions, such as lupus, vasculitis or rheumatoid arthritis, notes MedlinePlus. A CRP level can also tell doctors if anti-inflammatory medication is effectively reducing a patient's inflammation. Sometimes a more sensitive test, called hs-CRP, is utilized to predict a patient's overall risk for heart disease." Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Eki 2015 Saat 08:11 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|